ENERJİYE İHTİYACI OLAN CİHAZLARIN GÜÇ KAYNAĞI: VARTA LONGLIFE ALKALİN PİLLER

Pil endüstrisinde Alman kalitesini temsil eden VARTA, yeniliklerin itici gücü olmaya devam ediyor

ENERJİYE İHTİYACI OLAN CİHAZLARIN GÜÇ KAYNAĞI: VARTA LONGLIFE ALKALİN PİLLER
04 Mayıs 2023 - 11:49
. 2017 yılından bugüne üretim tesislerine yaptıkları yatırımlarla üretimini sürdürülebilirlik çerçevesinde devam ettiren VARTA, her geçen gün yenilediği teknolojilerle tüketici pillerinde de iddiasını ortaya koyuyor. VARTA’nın, Longlife Alkalin pilleri uzun süre tükenmek bilmeyen enerjisiyle ideal çözümler sunuyor.

135 yıldan fazla tecrübeye sahip olan VARTA, her ebattaki pil, şarj edilebilir pil, taşınabilir şarj cihazları ve fenerlerden oluşan ürünleri ile kesintisiz güç kaynağı alanında dünya markalarından biri konumunda.

Geçtiğimiz yıl yüzde yüz geri dönüşümlü ambalajlarla satışa sunulan Varta tüketici pilleri içinde yer alan LONGLIFE Alkalin piller günlük kullandığımız birçok cihazda uzun süre bizlerin destekçisi oluyor. Varta Longlife Alkalin piller, özellikle pille çalışan oyuncaklar, uzaktan kumanda, mouse ve fener gibi araçlar için ideal çözüm oluşturuyor.

10 yıla kadar garantili saklama süresi olan Varta Longlife piller, tüketiciye her türlü kullanım kolaylığı sağlıyor. %100 geri dönüştürülebilir kartondan imal edilen blister ambalajıyla FSC sertifikasına da sahip olan Longlife Alkalin pillerin, ambalajında bir pil çıkartıldıktan sonra ambalajın tekrar kapatılabilmesine olanak tanıyan akıllı açma/kapama mekanizması da bulunuyor. Böylece, pillerin ambalajdan düşmesi önleniyor.

Aynı zamanda ömrünü tamamlayan pillerin geri dönüşüme gidene kadar orijinal ambalajının içinde saklanması da tüketiciye kolaylık olarak sunuluyor.

Ürünlerini geliştirirken kullanıcıların ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket eden VARTA’nın hedefi 2027 yılına kadar PAS-2060'a göre CO2 nötr üretime ulaşmak.

    
Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

VARTA AG Hakkında

VARTA AG, çeşitli uygulamalar için mikro pillerden ev tipi pillere, enerji depolama sistemlerinden müşteriye özel pil çözümlerine kadar kapsamlı bir pil portföyü üretmekte ve pazarlamakta ve bir teknoloji lideri olarak önemli alanlarda endüstri standartlarını belirlemektedir. Grubun ana şirketi olarak, "Lityum-İyon Çözümleri ve Mikro Piller" ve "Ev Tipi Piller" iş segmentlerinde faaliyet göstermektedir. "Lityum-İyon Çözümleri ve Mikro Piller" segmenti mikro piller, lityum-iyon madeni para gücü, lityum-iyon yuvarlak hücreler (lityum-iyon büyük hücreler) ve lityum-iyon pil paketi işine odaklanmaktadır. Yoğun araştırma ve geliştirme çalışmaları sayesinde VARTA, lityum-iyon teknolojisi ve mikro pillerin birçok alanında küresel standartları belirleyerek lityum-iyon teknolojisinin önemli büyüme pazarlarında ve birincil işitme cihazı pillerinde tanınmış bir inovasyon lideri haline gelmiştir. "Ev Pilleri" segmenti, ev pilleri, akümülatörler, şarj cihazları, taşınabilir güç (güç bankaları) ve ışıklar ile enerji depolama cihazları dahil olmak üzere son müşterilere yönelik pil işinden oluşmaktadır. VARTA AG Grubu şu anda yaklaşık 4.700 kişiyi istihdam etmektedir. Avrupa ve Asya'daki beş üretim ve imalat tesisinin yanı sıra Asya, Avrupa ve ABD'deki satış merkezleriyle VARTA AG'nin faaliyet gösteren iştirakleri şu anda dünya çapında 75'ten fazla ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum