Emine Erdoğan, Saraybosna'da Maarif Vakfı Okulu'nu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Saraybosna temasları kapsamında Türkiye Maarif Vakfı Okulu’nu ziyaret etti.

Emine Erdoğan, Saraybosna'da Maarif Vakfı Okulu'nu ziyaret etti
07 Eylül 2022 - 10:54
Okulun öğrencileri tarafından Türk bayraklarıyla karşılanan Emine Erdoğan, burada, anaokulu ve ilkokul sınıflarını gezerek yetkililerden bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti. Ziyarette 2. sınıf öğrencileri Emine Erdoğan için “Merhaba” isimli şarkıyı seslendirdi.


Emine Erdoğan’a burada özel Boşnak zambağının yer aldığı bir tablo hediye edildi. Ziyaretinde Emine Erdoğan’a, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş de eşlik etti.

VLADİMİR NAZOR ÖZEL ÇOCUKLAR OKULU’NU ZİYARET

Emine Erdoğan, Saraybosna’da TİKA’nın yaptığı Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulu’nu da ziyaret etti.

Burada Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Şefik Caferoviç’in eşi Vildana Caferoviç ile özel gereksinimli çocuklar için kurulan “duyusal algı odası”nın açılışını yapan Emine Erdoğan, okul müdürü ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti. Emine Erdoğan, daha sonra özel gereksinimli öğrencilerin müzikli dans gösterisini izledi.

Okul Müdürü Maida Idrizoviç, okulda verilen eğitim programları hakkında bilgi vererek, “Sayenizde Avrupa standartlarında bir okula sahip olduk” diye konuştu. Açılışta, TİKA Başkanı Serkan Kayalar ve Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş de yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum