• Reklam

DEVELİ'NİN YENİ BAŞKANI ADEM ŞENGÜL

31 Mart Yerel seçimlerinin ardında Kayseri'nin Develi İlçesi'nde belediye başkanlığı değişti. Ak Parti'nin yeni adayı Adem Şengül Develi'nin yeni Belediye Başkanı seçildi. Adem Şengül seçimlerin ardından yüzde 36.13'lük oy oranı ile yeni başkan oldu. Adem Şengül'e en yakın aday ise BBP'li aday oldu ve o da 30.29 'luk oy aldı

DEVELİ'NİN YENİ BAŞKANI ADEM ŞENGÜL
01 Nisan 2024 - 13:17
31 Mart Yerel seçimlerinin ardında Kayseri'nin  Develi İlçesi'nde belediye başkanlığı değişti. Ak Parti'nin yeni adayı Adem Şengül Develi'nin yeni Belediye Başkanı seçildi.  Adem Şengül seçimlerin ardından yüzde 36.13'lük oy oranı ile yeni başkan oldu. Adem Şengül'e en yakın aday ise BBP'li aday oldu ve o da 30.29 'luk oy  aldı

Develi Belediyesi'nin yeni başkanı Adem Şengül başkan seçilmesinin ardından sosyal medya hesabında mesaj yayınladı ve Develi halkını selamladı.  Başkan Şengül mesajında şu ifadelere yer verdi:

"VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Kıymetli Develili Hemşehrilerim;
Seçim sonuçları itibariyle bizlere duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek için siz hemşehrilerime ve seçim sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyerek ilçemiz için emek harcayan başta Cumhur İttifakımızın tüm kademeleri olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum, sizlere minnettarım. Ayrıca, tercihi hangi yönde olursa olsun seçim sandığına giderek iradesini ortaya koyan tüm Develi halkımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.
Değerli halkımız, daha önce sıkça vurguladığımız gibi, tevazu ve samimiyet duygusu ile ilçemizin gelişimine hep beraber katkı sağlayacağız. Develimizin yükselişine sizlerle istikamet vereceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak kapımız hangi parti ve görüşten olursa olsun tüm Develili hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacaktır.  
Allah bizlere güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.
31 Mart yerel seçim sonuçları ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum…"

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum