• Reklam

SARIZ'DA YENİ BAŞKAN ÖMER FARUK EROĞLU

31 Mart Yerel seçimlerinin ardında Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde belediye başkanlığı değişti. Önceki başkan Baki Bayrak seçimi kaybederken Sarız'ın yeni Belediye Başkanı CHP'li aday Ömer  Faruk Eroğlu oldu. 

SARIZ'DA YENİ BAŞKAN ÖMER FARUK EROĞLU
01 Nisan 2024 - 12:47 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 13:09
SARIZ'DA YENİ BAŞKAN ÖMER FARUK EROĞLU

31 Mart Yerel seçimlerinin ardında Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde belediye başkanlığı değişti. Önceki başkan Baki Bayrak seçimi kaybederken Sarız'ın yeni Belediye Başkanı CHP'li aday Ömer  Faruk Yarenleri oldu. 

31Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk EROĞLU kazandı. Sarız Beediyesi resmi sitesinden yapılan açıklamada; ise şu ifadelere yer verildi:

"31Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk EROĞLU kazanmıştır. Başkanımızı tebrik eder ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını dileriz. Emeklerinden dolayı Baki BAYRAK başkanımızada teşekkür ederiz."

SARIZ'IN YENİ BAŞKANI EROĞLU DÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN ŞU PAYLAŞIMI YAPMIŞTI:


SARIZ BENİM AİLEM, AİLEM İLE YOLA DEVAM "GELİYORUZ^

Çok kıymetli hemşehrilerim seçimlere sabırsızlıkla gün sayar iken şimdi saatler kaldı. Öncelikle oy kullanmak için Türkiye'mizin dört bir tarafından gelen tüm İlçe halkıma hoşgeldiniz diyor,selam,sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Birlik, beraberlik içerisinde senlik,benlik olmadan "BİZ" olacağız. Oy kullanmak gönül işidir. Gönüllerimiz bir, aynı topraklarda beraber büyüdük ve hep beraber İlçemizin gelişimi, değişimi için bıkmadan,usanmadan mücadele ettik.Bizler İlçemiz halkını hiç bir zaman kendimizden ayırt etmedik, çünkü bizler kocaman "AİLE"olduk. Geçmiş dönemlerde de aynı şekilde Sosyal, Kültürel,Ekonomik ve Sağlık yönlerinden en çok hizmetleri bizler, siz kıymetli halkımızın hizmetlerine sunduk. Belediyeciliğin sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığının bilinci ile bizler İlçemize değer veren Sosyal ve Halkçı Belediyecilik anlayışı ile  İlçemiz vatandaşlarının Sosyal, Kültürel, Tarımsal,Ekonomi ve Hayvancılık alanlarında en iyi projeleri sunmaktır. Yarın her birey kendi hür ve özgür iradesi ile oyunu kullanacaktır. Göreve geldiğimizde ayrım yapmadan,seçimlerden önce bir partiyi temsil ederiz ama seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp herkesin yöneticisi olarak görevimizi icra edeceğiz .Ben de bulunduğum konum itibariyle bu anlayışla bugüne kadar görevimi icra ettim. Şimdi ise yeni bir dönemi yaşama zamanı. Sarız'ımızın geleceğine katkı koymayı sürdürmek hedefiyle,selam,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Ömer Faruk EROĞLU "

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum