DEVA Partili Menekşe, Ak Parti'ye yüklendi: Daha neyi bekliyorsunuz

DEVAP Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Mustafa Menekşe sosyal medya hesabından yaptığı paylasımda Bakan Özhaseki ve AK Partili Belediye başkanlarına seslendi.

DEVA Partili Menekşe, Ak Parti'ye yüklendi: Daha neyi bekliyorsunuz
02 Eylül 2023 - 09:12
 Menekşe paylaşımında "Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Deprem uzmanı prof. Naci GÖRÜR Kayseri canlı fay hattı üzerinde. 7 ve üzeri deprem olma ihtimalini dile getirmesine rağmen Kayserli Çevre ve şehircilik bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ’denaçıklama bekleniyor" ifadelerini kullandı. 

DEVA Partili Menekşe, 

DEVA Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Mustafa Menekşe, Kahramanmaraş depremlerinin her şeyi etkilediğini, fayların stres alanını değiştirdiğini söyleyen Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem beklentim değişti" sözlerini hatırlatarak "Kayserli Çevre ve şehircilik bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ’den açıklama bekleniyor" ifadelerini kullandı"

Kayseri Belediye başkanlarınında bu konu ile ilgili hiç bir çalışmalarının olmadığına dikkat çeken Menekşe sosyal medya paylaşımında "Kayseri deprem gerçeğine hazırmı varsa bir hazırlık belediyeler neden açıklamıyor? Ekonomik sıkıntılardan dolayı kentsel dönüşüm projeleri durma noktasında. Vatandaşlarımız panik halinde ve tedirgin. bugün sessiz kalanlar yarın yine kadermi diyecek neyi bekliyorsunuz…" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum