DENİZ ÇAĞAN'DAN YENİ YIL MESAJI

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2023’ün tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

DENİZ ÇAĞAN'DAN YENİ YIL MESAJI
31 Aralık 2022 - 13:42
2022 yılının ardından 2023 yılının yeni umutlar ile geldiğini belirten Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan,  “Yeni bir yıl, yeni umutlar demektir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi. 
2023 yılının toplumsal huzurun sağlandığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını temenni eden Deniz Çağan, mesajında şu görüşlere yer verdi, “2023 yılının daha güzel, huzurlu ve müreffeh geçmesi için bütün insanlık olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeliyiz. 2023 yılını hep birlikte kurarak, daha güzel bir hale getirmek bizim elimizde. Başta yaşadığımız çevre olmak üzere, ülkemizi ve dünyamızı daha güzel bir hale getirmek için bütün insanlık olarak birlikte hareket etmeliyiz. Bir insan olarak bu dünyadaki yerimizi, rolümüzü, görev ve sorumluluklarımızı iyi idrak etmeliyiz ve bunları yerine getirmek için hiçbir zaman tereddüt etmemeliyiz”
Mesajının sonunda yeni yılın bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Çağan, “Umarım 2023 yılı, hafızamızda güzel olaylarla anacağımız, sevgi, barış ve dostlukların çoğaldığı; savaşların, çatışmaların ve katliamların son bulduğu bir yıl olur. Bölgemizin en güzel illerinden biri olan Kayseri’yi, daha müreffeh hale getirmek hepimizin ortak düşüncesi olmalıdır. 2022 yılının 2023 yılından daha iyi olacağı temennisi ile yeni yılın başta milletimiz olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum