Danimarkalı Ev Perakendecisi JYSK'dan Yeni Yatırım Müjdesi

Danimarka merkezli ev eşyası perakendecisi JYSK, Türkiye'deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Mayıs 2023'te İstanbul'da Torium AVM ve Oasis Cadde de açtığı ilk iki mağazanın ardından, Aralık 2023 üçüncü mağazasını Tepe Nautilus'ta açan marka, şimdilerde yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

Danimarkalı Ev Perakendecisi JYSK'dan Yeni Yatırım Müjdesi
08 Mayıs 2024 - 10:28
Markanın Türkiye'deki birinci yıl dönümünü kutlamak için düzenlenen etkinlikte konuşan JYSK Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü Elif Tonyalı, “Türkiye'deki yolculuğumuzda önemli bir adım olarak dördüncü mağazamızı 27 Haziran’da First Avenue AVM'de açacağız. Mağazalarımızın gördüğü ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bu da bize, Türkiye pazarında doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Hedefimiz, Türkiye'nin her köşesine JYSK'yı ulaştırmak ve tüm vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmak” dedi.

Yabancı şirketlerin Türkiye'ye olan yatırımları her geçen gün artıyor. Bunlardan biri olan 1979 yılında aile şirketi olarak kurulan JYSK, İskandinav tarzında ev ve yaşam ürünlerinin yanı sıra yatak ve uyku ürünlerindeki deneyimini daha çok müşterisi ile paylaşmayı hedefiyle Türkiye pazarındaki doğrudan yatırımlarına devam ediyor.

Mayıs 2023'te İstanbul'da Torium AVM ve Oasis Cadde de açtığı ilk iki mağazanın ardından, Aralık 2023 üçüncü mağazasını Tepe Nautilus'ta açan marka, Türkiye pazarındaki 1’inci yılını özel bir etkinlikle kutladı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Gardenya Salonunda düzenlenen kutlamaya çok sayıda davetli katıldı.

“Hedefimiz Türkiye Pazarında Daha Çok Büyümek”

Bahçe mobilyalarının da tanıtıldığı etkinlikte bir konuşma yapan JYSK Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü Elif Tonyalı, yeni bir yatırımın da müjdesini verdi. Mağazalara gösterilen ilgiden dolayı mutluluğunu dile getiren Tonyalı, “Bir yıl önce, İskandinav esintili tasarımlarımızla ve doğadan ilham alan renklerimizle Türkiye'ye adım atıldığında, markamızın ülkemizde böylesine sıcak bir karşılama göreceğimize dair umutlarımız büyüktü. Bu umutlarımız, sizlerin desteği ve sevgisi ile gerçeğe dönüştü.

JYSK Türkiye'nin başarısına katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza, müşterilerimize, dijital ve geleneksel medyanın değerli temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Sizlerin desteği ve sevgisi olmadan bu güzel hikâyeyi yazmamız mümkün olmazdı.

Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çünkü Türkiye'de her geçen gün daha da büyüyerek, her şehre ve her kesime hitap eden bir mobilya ve dekorasyon markası haline gelmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda 4’üncü mağazamızı 27 Haziran’da First Avenue’de açacağız. Açılışa özel yüzde 70 indirim fırsatı sunacağız. “ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum