CHP'Lİ KAYSERİ VEKİL AŞKIN GENÇ'TEN YENİ YIL MESAJI

    Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, yeni yıl mesajı yayınladı. Aşkın Genç, mesajında; “Yeni yılda yeni umutların yeşerdiğini görmek, aydınlık günlere kavuşmak, refah içinde yaşamak ve daha iyisini istemek hepimizin hakkı.” dedi.

    CHP'Lİ KAYSERİ VEKİL AŞKIN GENÇ'TEN YENİ YIL MESAJI
    29 Aralık 2023 - 15:19 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 15:23
    Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç,  yeni yıl mesajı yayınladı. Aşkın Genç, mesajında; “Yeni yılda yeni umutların yeşerdiğini görmek, aydınlık günlere kavuşmak, refah içinde yaşamak ve daha iyisini istemek hepimizin hakkı.” dedi.

    Aşkın Genç mesajında şu ifadelre yer verdi: "sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yeni bir yıla tüm umutlarımızı tazeleyerek giriyor, Tüm partililerimizin ve Kayseri halkının  yeni yılını tebrik ediyorum. Kayserimizi hak ettiği yere taşımak için gayretlerimiz sürüyor. 2023'ü ’i geride bırakıyoruz. ‘İmkânsız’ denilenlerin mümkün, ‘hayal’ denilenlerin gerçek olduğunu gösteren bir tarihe sahip bu millet; 2024'te  üzerindeki kara bulutları dağıtacak ve aydınlık yarınlara kavuşacak güce de imkana da umudu da sahiptir.  Bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimin ve tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2024 yılında başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. 2024  yılının Kayserimize  ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getiren adaletli bir yıl olmasını diliyorum.”

    Haber: AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum