CENANİ AYAYDIN'DAN SPOR A.Ş. PERSONELİNE TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI!

İşletmeler ve İştirakler ve Spor A.Ş. Daire Başkanı Cenani Ayaydın hafta sonunda gerçekleştirilen ve büyük bir ilginin oluduğu ‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile düzenlediği 11’inci Yeşilay Bisiklet Turu nedeniyle Spor A.Ş. personeline resmi X hesabından teşekkür etti.

CENANİ AYAYDIN'DAN SPOR A.Ş. PERSONELİNE TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI!
06 Mayıs 2024 - 10:10 - Güncelleme: 06 Mayıs 2024 - 10:52
DAİRE BAŞKANI CENANİ AYAYDIN'DAN SPOR A.Ş. PERSONELİNE TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI!

İşletmeler ve İştirakler ve Spor A.Ş. Daire Başkanı Cenani Ayaydın'dan Spor A.Ş.'ye özel teşekkür:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ve Yeşilay’ın, 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de ‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile düzenlediği 11’inci Yeşilay Bisiklet Turu, Kayserililer tarafından yoğun ilgi gördü.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler ve Spor A.Ş. Daire Başkanı Cenani Ayaydın hafta sonu gerçekleştirilen ve büyük bir katılımın olduğu ‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile düzenlenen 11’inci Yeşilay Bisiklet Turunun başarıyla tamamlanması nedeniyle X hesabından yaptığı paylaşımda  Spor.A.Ş' personeline teşekkür etti.  Cenani Ayaydın X hesabından yaptığı o paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:



"Yeşilay Şube Başkanlığı ile birlikte düzenlediğimiz bu muhteşem organizasyonun başından sonuna büyük fedakarlık göstererek sorunsuz ve mükemmel bir işe imza atan 
@sporaskayserii  ekibimizi yürekten alkışlıyorum"




Haber: Mustafa Duran  /  AYAKLIGASTE.CCOM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum