• Reklam

BATI INNOVATIVE LOGISTICS AVRUPA'NIN EN İYİ İŞ ORTAĞI ÖDÜLÜNÜ ALDI

BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

BATI INNOVATIVE LOGISTICS AVRUPA'NIN EN İYİ İŞ ORTAĞI ÖDÜLÜNÜ ALDI
22 Kasım 2023 - 11:31
 BATI Innovative Logistics, sektördeki üstün performansı ve mükemmeliyeti ile tanınarak, Project Cargo Networking (PCN) tarafından Avrupa'nın en iyi lojistik ortağı olarak aday gösterildi.

Project Cargo Networking (PCN) 12. Yıllık Zirvesi'nde farklı kategorilerdeki ödülleri sahipleriyle buluşturdu. BATI Innovative Logistics’i temsilen bu yıl törene Proje Kargo ve İş Geliştirme Müdürü George Kile katıldı. Tayland’da gerçekleşen prestijli ödül töreninde BATI Innovatibe Logistics Avrupa’nın En İyi İş Ortağı Kategorisinde ödüle layık görülerek taşımacılık ve lojistikteki üstün başarılarını bir kez daha kanıtlamış oldu. Kile, 12-14 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte, sektör liderleri ve uzmanlarıyla bir araya gelerek başarının ardındaki stratejileri paylaştı.

BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, bu başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu ödül, şirketimizin müşterilere sunduğu değeri ve kalite standartlarımızı yansıtmaktadır. PCN meslektaşlarımızın gösterdiği bu güven, bizim için büyük bir onurdur. BATI Innovative Logistics olarak, müşteri odaklı yaklaşımımızla sektördeki liderliğimizi sürdürmeyi taahhüt ediyoruz," dedi.

BATI Innovative Logistics, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri memnuniyetine odaklanan yaklaşımıyla, uluslararası projelerdeki başarılarıyla sektörde öne çıkmaktadır. PCN meslektaşları tarafından aday gösterilme, şirketin küresel ölçekte tanınan bir lojistik lideri olarak konumunu daha da güçlendirmiştir.

 

BATI Innovative Logistics Hakkında:

Küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 1992 yılında İstanbul’da kuruldu. Faaliyetlerine küresel yenilikleri takip ederek, müşterilerinin tercih ettiği çözüm ortağı olma vizyonunu koruyarak ve etik değerlerinden ödün vermeyerek gerçekleştiriyor. Kuruluşundan bu yana gerek hizmet verdiği müşterilerin çalıştıkları pazarlar gerekse sektörel ve global gelişmeler doğrultusunda göstermiş olduğu kararlılık ile bugün faaliyetlerine devam ediyor. Batı Innovative Logistics, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince ’de toplam 15 şube ve 3 depoya sahiptir. Seul, Güney Kore & Köstence, Romanya’da 2 Yurtdışı İrtibat Ofisi; Almanya: Berlin (BATI Logistics GmbH), İtalya: Trieste (BATI Logistics SrL) ve Amerika: New Jersey olmak üzere 3 Yurtdışı ofisiyle Denizyolu Taşımacılığı, Havayolu Taşımacılığı, Proje Kargo Taşımacılığı ve Gemi Kiralama, ISO Tank Taşımacılığı, Yat Taşımacılığı, Flexitank Konteyner Taşımacılığı, Karayolu ve Depolama, Hat Temsilciliği ve Liman Acenteliği, Bozulabilir Kargo Taşımacılığı alanlarında 30 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. batigroup.com.tr

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum