YENİ NESİL AHŞAP YÜZEY TEMİZLEYİCİ

Sabun bazlı ve nano teknolojik içerikli Fakir Parkett, ahşap yüzey temizliğinde yenilikçi çözümler sunuyor.

YENİ NESİL AHŞAP YÜZEY TEMİZLEYİCİ
30 Nisan 2024 - 10:03
Ahşap yüzeylerin bakımı ve temizliği, evlerin dekoratif şıklığı için büyük önem taşıyor. Bu tür hassas dokulu yüzeylerin, uzun ömürlü olması ve uzun süreli temiz kalması için doğru temizleyicilerle temizlenmesi gerekiyor. Son dönemde ahşap yüzey temizliği için sabun bazlı içeriğe sahip ürünler tüketicilerin gözdesi.

Tüm ahşap ve lamine yüzeylerde güvenle kullanabilen Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, sabun bazlı içeriği ile ahşap yüzeyleri derinlemesine temizlerken, doğal parlaklık sağlıyor. Sünger veya bezle yüzeye uygulanabilen ürün, antistatik etkili teknolojisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, daha uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor.

Yenilikçi Nano Teknolojik Formül

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri Ar-Ge ekibinin geliştirdiği Fakir Parkett, yenilikçi nano teknolojiyle üretildi. Ürün, bu özelliği ile emsallerinden ayrışırken, yüzeyin derinlerine nüfuz eden en küçük toz partiküllerini dahi temizleyebiliyor. Fakir Parkett, yüzeye derinlemesine temizlik ve parlak görünüm kazandırma özelliğinin yanı sıra ahşap dokuyu koruyucu etkiye de de sahip.

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. ürünü olan Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, raflarda 1 ve 2,5 litrelik seçenekleriyle yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum