BAŞKAN MEHMET CABBAR'DAN DEVELİ'DE İLÇE KAYMAKAMI MEHMET TUNÇ'A VEDA İFTARI

Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar, İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı olarak atanan ilçe kaymakamımız Mehmet Tunç adına tarihi Elbiz Parkında düzenlen iftar yemeğinde yeni kaymakam Enes Emircan Buyuran ve ilçe protokolüyle bir araya geldi.

BAŞKAN MEHMET CABBAR'DAN DEVELİ'DE İLÇE KAYMAKAMI MEHMET TUNÇ'A VEDA İFTARI
14 Nisan 2023 - 10:55
 Belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri, birim müdürleri, meclis üyeleri, Seyrani Eğitim Vakfı ve muhtarların katıldığı veda iftarında Kaymakamımız Mehmet Tunç’a Develi’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “ 8 ay gibi kısa bir süre ilçemizde görev yapan ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra da önce Kahramanmaraş sonrasında ise Adıyaman’da deprem koordinasyon merkezlerinde çalışmaları başarıyla koordine eden Sayın Kaymakamımız Mehmet Tunç’u şahsım adına uğurlamanın hüznünü yaşıyorum. Çalışkanlığı, hoş görüsü ve samimiyetiyle hepimizin sevgi ve saygısını kazanan sayın kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 İlçe Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altındağ’ın iyi dilek ve başarı temennilerimi ileten konuşmasının ardından Seyrani Eğitim Vakfı adına hayırsever Suat Köylüoğlu da “Birçok hizmetinin yanında eğitimi önceleyen ve bu hususta kıymetli projelere imza atan Sayın kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi. 

Muhtarların her zaman taleplerini yerine getirme gayretinde olduğunu ve samimi bir ilişki içerisinde olduğunu belirten Develi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Ganioğlu da Kaymakamımız Tunç’a teşekkürlerini ileterek yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti. 
 8 aylık hizmet sürecinde Develi’ye çok alıştığını belirten Kaymakam Tunç “Bizler burada kurumlar arası iş birliği ile çalıştığımıza inanıyoruz. Develi’yi bir aile olarak gördük. Değerli Başkanımız başta olmak üzere kurum amirlerimizle uyum ve kardeşlik içinde çalıştık. Bu anlamda vedalaşmak değil, uzun yıllar görüşmek istiyoruz. İnşallah iyi vesilelerle görüşürüz. Sizleri bulunduğumuz yerde de ağırlamak isteriz. Develi’de çok güzel tecrübeler kazandım. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

 Konuşmaların ardından Öksüt Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz Kaymakam Mehmet Tunç’a halı hediye ederken Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar da plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum