BAŞKAN HALİT TAŞYAPAN MÜJDEYİ VERDİ

    Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan Develi 2. Merhale Projesi kapsamındaki çalışmalarla ilgili müjdeli haberi verdi. Başkan Taşyapan "Hayırlı Olsun; Yeşilhisar ve İncesu  " dedi. Halit Taşyapan mesajında şu ifadelere yer verdi

    BAŞKAN HALİT TAŞYAPAN MÜJDEYİ VERDİ
    20 Ocak 2024 - 12:06
    Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan Develi 2. Merhale Projesi kapsamındaki çalışmalarla ilgili müjdeli haberi verdi. Başkan Taşyapan "Hayırlı Olsun; Yeşilhisar ve İncesu  " dedi.



    Halit Taşyapan mesajında şu ifadelere yer verdi

    "Hayırlı Olsun; Yeşilhisar ve İncesu  

    Develi 2. Merhale Projesi kapsamında yer alan 136 300 dekar sahanın basınçlı borulu sistem ile sulanması için inşaa edilmekte olan 2 500 mm çapındaki çelik boru hattı km:28+250 den sonra iki kısma ayrılmıştır.  Birinci Kısım kapsamında bulunan 47800 dekar “Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 3. Kısım (Gümüşören Barajı) (Doğu Hattı)” DSI Bölge Müdürlüğünce 21.12.2023 tarihinde ihale edilmiştir. İhale süreci tamamlanır tamamlanmaz inşaatına başlanacaktır. 

    Bölge halkımız ve çiftçilerimiz adına  önem arz eden bu yatırımlar ve sulu tarıma geçiş için büyük çaba sarf eden DSİ Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum"

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum