BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İFTARI ÖĞRENCİ EVİNDE AÇTI ÜSTELİK ONLARA 'YAĞLAMA' YAPTI!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ramazan ayının girmesiyle birlikte iftarı genelde ilçedeki vatandaşların evlerine konuk olarak onlarla birlikte açıyor. Başkan Ahmet Çolakbaydak'dan bu akşam ise iftarını bir öğrenci evinde açtı.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR İFTARI ÖĞRENCİ EVİNDE AÇTI ÜSTELİK ONLARA 'YAĞLAMA' YAPTI!
12 Nisan 2022 - 20:29 - Güncelleme: 12 Nisan 2022 - 20:48
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ramazan ayının girmesiyle birlikte iftarı genelde ilçedeki vatandaşların evlerine konuk olarak onlarla birlikte açıyor.  Başkan Ahmet Çolakbaydak'dan bu akşam  ise iftarını bir öğrenci evinde açtı. 



İFTARI BAŞKAN HAZIRLADI

İlçe sınırlarındaki bir öğrenci evine konuk olan başkan Çolakbayrakdar üstelik mutfafa girdi iftar yemeklerini de kendisi hazırladı. 



GENÇLERE YAĞLAMA YAPTI

'Öğrencilik yıllarımı hatırladım" diyen  Başkan Çolakbayrakdar mutfağa girdi salata yaptı hepsinden önemlisi öğrencilere Kayseri usulü 'Yağlama yaptı' iftarı öğrencilerle birlikte açan başkan Ahmet  Çolakbayrakdar daha sonra gençlerle birlikte çay içerek sohbet etti ve öğrencilk yıllarındaki anılarını anlattı..



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar bu akşam konuk olduğu öğrenci evindeki fotoğrafları ise sosyal medya hesabından işte bu cümlelerle paylaştı:

"Gençler; bugün iftar yemeği benden 
Sizinle birlikte üniversite yıllarıma döndüm, onca yıllık anılarımı tekrar yaşattınız 
Davetiniz için teşekkür ediyorum, geleceğiniz başarılar ile dolu olsun"

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum