BAŞKAN ALİ ÇAMLI: PENDİKSPOR GALİBİYETİ "TESADÜF" DİYENLERE GELSİN!

    Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor evinde konuk etitği Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek seriyi 7 haftaya çıkardı. Karşılaşma sonrası ise Kulüp Başkanı Ali Çamlı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı; "Pendik galibiyeti ile başarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik bu galibiyet "tesadüf" diyenlere gelsin" dedi.

    BAŞKAN ALİ ÇAMLI: PENDİKSPOR GALİBİYETİ "TESADÜF" DİYENLERE GELSİN!
    10 Aralık 2023 - 21:19 - Güncelleme: 10 Aralık 2023 - 21:34
    KAYSERİSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ALİ ÇAMLI OYUNCULARINI VE TEKNİK HEYETİ TEBRİK ETTİ

    Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor evinde konuk etitği Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek seriyi 7 haftaya çıkardı. Karşılaşma sonrası ise Kulüp Başkanı Ali Çamlı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı; "Pendik galibiyeti ile başarımızın tesadüf olmadığını herkese gösterdik" dedi. 

    Oyuncularımı tebrik ediyorum

    Kayserispor Kulübü Başkanı  Ali Çamlı, galibiyetten dolayı oyuncularını ve teknik heyeti  özellikle kutladığını belirterek galibiyeti tataftara hediye etti. Sarı-Kırmızılı ekibin ilerleyen haftalarda daha da başarılı olmasını beklediklerini kaydeden başkan Ali Çamlı, "Oyuncularım çok iyi bir çıkış yakaladı. saha içi ve saha dışı müthiş bir uyum içerisindeler. Pendik karşısında galip geldik çok mutluyuz. Geçen hafta deplasmanda aldığımız Trabzon galibiyeti bu maçta alınan 3 puanla adeta taçlandırıldı. oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Her biri benim için çok değerli çok özel oyuncular." dedi.

    Hakemlere yüklenmek doğru değil

    Hakemler konusunda yorum yapmayacağının altını çizen Başkan Ali Çamlı, "Hakemler gördüğünü çalıyor. İyi niyetli maç yönetti VAR sistemi devrede o yüzden orta hakeme fazla yüklenilmesinin doğru olmadığına inanıyorum" dedi.

    Alınan başarının tesadüf olmadığını herkese gösterdik
     
    Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı Çamlı, takımın son 7 haftada müthiş bir çıkış yakaladığını 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak başarılı bir grafik ortaya koyduğunu kaydetti. Çamlı Pendik galibiyeti ile herkese bu başarının bir tesadüf değil hak edilmiş bir başarı olduğunu ıspatladıklarını söyledi.

    Bu galibiyet "Başarı tesadüf" diyenlere gelsin

    Başkan Çamlı şöyle devam etti Çamlı, " Hani o 'tesadüf' diyen arkadaşlar var, bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz. Lütfen artık şehirde kenetlenelim. Bana ne söylüyorsanız söyleyin ama Kayserispor'a ve Kayseri'ye zarar verecek işlerden kaçınalım. Egoları ve kişisel hırsları bir kenara bırakıp Kayserispor etrafında kenetlenelim. Temiz sayfa açalım. Neler yazılıp çizildi. Her şey yazılıp çizildi ama iftira ve kişisel egolarla konuşulursa o zaman yazık oluyor." dedi. 

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum