BAKİ BAYRAK'TAN BAYRAM MESAJI

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı ve tüm vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Bayrak, kurban bayramında kurban kesen vatandaşları da çevreyi kirletmemeleri yönünde uyardı:

BAKİ BAYRAK'TAN BAYRAM MESAJI
27 Haziran 2023 - 13:05
BAKİ BAYRAK'TAN BAYRAM MESAJI 

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı ve tüm vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Bayrak, kurban bayramında kurban kesen vatandaşları da çevreyi kirletmemeleri yönünde uyardı.

Başkan Bayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

 
“Öncelikle tüm vatandaşlarımızın arefesini ve kurban bayramlarını tebrik ediyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok kıymetli vatandaşlarımızdan özellikle çevre temizliği konusunda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Temiz Sarız ” olgusunun korunması adına vatandaşlarımız, Kurban atıklarının çevre sağlığını etkileyip pis görüntü ve koku oluşturmasını engellemek için Kurban sakatatları kesinlikle çöpe atılmamalıdır. Bu dinen de caiz olmadığı gibi insan ve çevre sağlığı açısından da uygun değildir. Kelle, bağırsak gibi kurbanın iç organlarının dini kurallara uygun olarak toprağa gömülmesi gerekiyor. Tüm kıymetli hemşehrimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini önemle rica eder, iyi bayramlar dileriz.
BAKİ BAYRAK 
Sarız Belediye Başkanı"

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLİGASTE.COM 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum