BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUTLU AKKAYA KÖYÜNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

28.Dönem Kayseri Bağımsız Milletvekili adayı Mutlu AKKAYA seçim çalışmalarına memleketi Pınarbaşı’nın köylerinde devam ediyor.

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUTLU AKKAYA KÖYÜNDE COŞKUYLA KARŞILANDI
27 Nisan 2023 - 15:05
Bayram tatili boyunca memleketi Pınarbaşı ilçesinin köylerini gezen Mutlu AKKAYA’ya hemşerilerinden büyük destek geldi. 4 gün içinde 56 köye yapılan ziyaretlerde görüşülen köylüler, Siyasilerin sadece seçim döneminde köylerine geldiklerini ve seçimden sonra köylerin yolunu unuttuğunu söylerek,

“Mutlu AKKAYA hem bu bölgenin insanı, hem de hali hazırda çiftçi olarak faaliyet gösteriyor. Kendisini de ailesini de tanıyoruz. O nedenle köylülerin sorunlarını en iyi bilen ve bizi en iyi şekilde temsil eden milletvekili olacaktır. Kendisini destekliyor, köylülerin sesi olacağına inanıyoruz” diyerek desteklerini vurguladı.

Gösterdikleri teveccühten dolayı köylülere teşekkür eden AKKAYA, köylerin ve köylülerin sorunlarını, ayrıca çözüm önerilerini Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıma sözü verdi. Ziyaretlerinde; “Pınarbaşı ilçemiz yıllar geçtikçe ekonomik ve sosyal alanda maalesef ki geriye doğru gidiyor. Bundan 20 yıl öncesine kadar ilçemizde un fabrikaları vardı, halı fabrikası vardı, et kombinaları vardı, inşaat malzemeleri üreten fabrikalar vardı, büyük maden ocakları vardı. Köylerimizin hemen hemen tamamında okullarımız vardı.

Bugün ise bunların neredeyse tamamı kapandı. Üretim desteklenmediği için, kalkınma teşviklerinden yararlanamadıkları için, istihdam sorunları çözülemediği için, kırsal bölgelerde eğitim desteklenmediği için bunların hepsi kapandı. İlçenin büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığı %50 oranında azaldı.

Ve köylerimiz bu sorunlar nedeniyle boşaldı. Ben bu sorunları Millet Meclisi kürsüsünde haykırmak için meclise gideceğim. Siyasi çıkarlar uğruna köylerimizi kaybetmemek için gideceğim. Tüm köylülerimizin sesi olmak ve sorunlarınızı çözmek için çalışacağım.” diyerek köylerin ve köylülerin sorunlarını meclise taşıma sözü verdi.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum