Ali Çakır Medya Grubu Çakır Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü Çok Yakında Kayseri'de

    Ali Çakır Medya Grubu Çakır Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü Çok Yakında Kayseri'de Açılıyor.

    Ali Çakır Medya Grubu Çakır Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü Çok Yakında Kayseri'de
    25 Şubat 2024 - 10:47
    Ali Çakır Medya Grubu Çakır Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü Çok Yakında Kayseri'de Açılıyor.

    ALİ ÇAKIR MEDYA GRUBU KURUCUSU ALİ OĞUZHAN ÇAKIR KİMDİR

    Ali ÇAKIR, Ali Çakır Medya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine halen devam etmektedir.

    Ali ÇAKIR, 24 Kasım’da Van’da doğmuştur.

    Tam adıyla Ali Oğuzhan Çakır’dır.

    2020 Yılında kendi şirketini kurarak çalışmaya başlayan Ali Çakır, 04 Şubat’ta vatan borcu olan askerlik görevini yapmak için Bursa İli Gemlik İlçesinde bulunmuştur.

    Ali ÇAKIR, şu an ALİ ÇAKIR MEDYA Yönetim Bilişim Sistemleri Yazılım ve Danışmanlık Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Teknoloji başta olmakla beraber Savunma Tactical Malzeme, Prodüksiyon, Çha Radyo, Çakır Haber Ajansı ve Danışmanlık, Özel Dedektif Ofisi, Modellik Ajansı, Hükümdar Gazetesi, Telekomünikasyon, Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri gibi alanlarda faaliyet gösteren Ali Çakır Medya Ajans hizmet sağlamaktadır.

    Ali Çakır, ALİ ÇAKIR MEDYA Yönetim Bilişim Sistemleri Yazılım ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanlığına ek olarak çok yakında açmayı planladığı Açm Çiğköfte, Açm Kafeterya, Açm Market sahipliği yapacaktır. Ali Çakır’ın en güçlü özellikleri arasında iletişim, halkla ilişkiler yer almaktadır.

    Geçtiğimiz haftalarda Ali Oğuzhan Çakır, Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı ALİ ÇAKIR MEDYA Yönetim Bilişim Sistemleri Yazılım ve Danışmanlık için “Çok zorlu bir yola girmiş bulunmaktayım, bununda farkındayım ancak benim şöyle bir sözüm vardır; “Başarısızlıklara Aldanmayın Çünkü Sizi İleriye Taşıyan Başarılarınızdır.” diyerek açıklama yaptı. Şirketinin Bilişim Teknolojileri alanında sıkı faaliyetler yürüttüğünü hatırlatan Ali Çakır, “Bilişim ve Teknoloji, Türkiye’nin kalkınmasında ve gelişmesinde büyük ölçüde önem arz eden bir devirdir. diyerek Bilişim Teknolojilerinin ülkemizdeki önemine de dikkat çekmiş oldu.

    Ali Çakır, şirketinin ve kendisinin günümüzde yürüttüğü diğer çalışmalardan da bahsetti.

    Bu çalışmaların içerisinde Temmuz 2020’de Zonguldak ili Ereğli ilçesinden Türkiye’ye yayın yapan Çakır Haber Ajansı ( ÇHA ), Çakır Haber Ajansı Radyo ( ÇHA RADYO ) isimli kuruluşları kurarak Haber/Medya alanında çalışmalar başlattı.

    Haber: AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum