AKKAŞ'TAN ÇEVRE GÜNÜ MESAJI: ÇEVREYE KARŞI İŞLENEN SUÇLAR AZALTILMALI DURUM KÖTÜYE GİDİYOR!

Akkaş Mühendislik LTd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş Dünya Çevre Günü nedeniyle açıklama yaptı Akkaş, "Çevre bilincinin daha da önem kazandığı günler geçirmekteyiz. Çevreye karşı işlenen suçlar azaltılmalı durum kötüye gidiyor" dedi.

AKKAŞ'TAN ÇEVRE GÜNÜ MESAJI: ÇEVREYE KARŞI İŞLENEN SUÇLAR AZALTILMALI DURUM KÖTÜYE GİDİYOR!
05 Haziran 2022 - 16:47 - Güncelleme: 05 Haziran 2022 - 18:04
Akkaş Mühendislik LTd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş yaptığı açıklamada, dünyanın gündem maddesi olan iklim değişikliğinin  çok hızlı bir şekilde ilerlediğini bu durumunda korkutucu boyutta olduğunu söyledi.

Çevreye karşı yapılan suçların azıltılması gerektiğine dikkati çeken Akkaş şöyle devam etti:

Çevre bilincinin daha da önem kazandığı günler geçirmekteyiz.

Dünyanın gündem maddesi olan ‘iklim değişikliği’ maalesef daha hızlı şekilde ilerlemekte. İnsanoğlunun çaba ve gayreti bu ilerleyişe ne derecede engel olur bilinmez. Bizlere düşen bu gündem maddesi ışığında daha radikal kararlar ve yaptırımlarla çevremize karşı yapılan suçları azaltmaktır. Ülkece tutarlı bir şekilde yapacağımız uygulamalarla tüm dünyaya örnek olmalıyız.
Geleceğimizin garantisi olan gençlerimiz, bu konuda bilinçli ve hassas davranmaktadırlar. Gençlerimize bu hassasiyetleri için ayrıca teşekkür ederim.
Sadece 5 Haziran’da değil, her günümüzü çevreyi korumaya duyarlı olarak geçirmeli, şimdiye kadar verilen zararları telafi ederek daha dikkatli davranmalıyız.
Doğa ile barışık, yeryüzündeki güzellikleri koruyan her alanda yenilenebilir enerji ve sıfır atık girişimlerini desteklemekteyiz. Çevre günümüzü kutlarım."



Haber: AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum