AK PARTİLİ İSA GÜN'DEN POLİS HAFTASI MESAJI

AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete işletmecisi iş insanı İsa Gün, polis teşkilatının 178. günü nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün, emniyet teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.

AK PARTİLİ İSA GÜN'DEN POLİS HAFTASI MESAJI
09 Nisan 2023 - 11:44
AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete işletmecisi iş insanı İsa Gün,  polis teşkilatının 178. günü nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün, emniyet teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı. 

İsa Gün mesajında asayiş, trafik ve daha birçok farklı birimleri ile polislerin, vatandaşlarla her zaman iç içe olduğunu ve vatandaşların sevgisinden güç aldığını belirtti.

İş İnsanı İsa Gün,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutlamaktayız. Toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polis teşkilatımız, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Polisimizin özverili çalışmaları vatandaşlarımızı daha huzurlu ve güvenli kılmakta, ilçelerimizi, illerimizi ve ülkemizi daha yaşanabilir bir hale getirmektedir. Polis teşkilatımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için gösterdiği gayret ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca yaptığı çalışmalar her türlü takdire şayandır." 

Haber : AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum