AHŞAP DOSTU, SABUN BAZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ

Saruhan Kimya tarafından geliştirilen, sabun bazlı Fakir Parkett ahşap yüzey temizleyici, derinlemesine temizlik sağlarken ahşap yüzeylere pırıl pırıl bir görünüm kazandırıyor.

AHŞAP DOSTU, SABUN BAZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ
30 Kasım 2023 - 09:55
Mekanlara sıcak bir görünüm veren ahşap-laminant parkeler, kapı, pencere, merdiven ve mutfak dolapları dekoratif şıklığı nedeni ile sık tercih ediliyor. Hassas yapıya sahip ahşap yüzeyleri doğru ürün ile temizleyip, düzenli bakım yapmak ise büyük önem taşıyor ve ahşabın ömrünü uzatıyor.

Ahşap yüzeylerin kirli ve soluk bir görüntüye sahip olmaması için sabun bazlı temizleyiciler etkili çözümler sunuyor. Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri’nin geliştirdiği, özel nano teknolojik etkiye sahip Fakir Parkett ahşap temizleyici, sabun bazlı etkili formülü ile tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor. 

Ilık suya ilave edilerek kullanılan Fakir Parkett ahşap temizleyici, sünger veya bez ile yüzeye uygulanarak, etkili temizlik ve ışıl ışıl bir görüntü elde etmeye olanak sağlıyor. Evlerin dekoratif şıklığını tamamlayan tüm ahşap zeminlerde kullanılabilen ürün, durulama ve kurulama gerektirmiyor.

Fakir Parkett, antistatik etkili teknolojisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, daha uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor. Ilık suya ilave edilerek kullanılan Fakir Parkett ahşap temizleyici, sünger veya bez ile yüzeye uygulanarak, etkili temizlik ve parlak bir görünüm elde etme imkanı veriyor. Evlerin dekoratif şıklığını tamamlayan ve tüm ahşap yüzeylerde kullanılabilen ürün, durulama, kurulama gibi işlemler gerektirmiyor. Raflarda 1 L’lik ve 2,5 L’lik seçenekleriyle yer alan Fakir Parkett ahşap temizleyici nano teknolojisi sayesinde yüzde 100 temizlik imkanı veriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum