AGÜ'de "Yerel Özerklik ve Merkezi Yönetim" konulu seminer

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Mimarlık Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş’ın katılacağı bir seminer gerçekleştirilecek.

AGÜ'de "Yerel Özerklik ve Merkezi Yönetim" konulu seminer
21 Mart 2022 - 12:32
23 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılacak programda Prof. Dr. Ruşen Keleş, “Yerel Özerklik ve Merkezi Yönetim” konulu bir seminer verecek.
  
Prof. Dr. Ruşen Keleş:
 
Şehir bilimci, araştırmacı ve yazar olan Prof. Dr. Ruşen Keleş, ODTÜ, Gazi Üniversitesi ve KTTC Doğu Akdeniz üniversitelerinde öğretim üyesi olarak çalıştı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı (1971-75), İmar ve Şehircilik Enstitüsü Müdürlüğü (1982), Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde müşavirlik yaptı. Bölge planlama ve şehircilik üzerine yaptığı araştırmaları ve kitaplarıyla tanındı. Otuz kadar Türkçe ve İngilizce telif eseri olan Prof. Keleş, 1993 yılında Abdi İpekçi Özel Barış Ödülü ve Japon İmparatorluğu Nişanı aldı. Prof. Keleş, Mülkiyeliler Birliği (eski) üyesi, Birleşmiş Milletler Türk Derneği başkanı ve Türk Dil Kurumu yönetim kurulu üyesidir.
 
Seminerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
  
İlginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum