ADALET BAKANI BOZDAĞ, SILA ŞENTÜRK'ÜN AİLESİNİ ARAYARAK, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Giresun'da öldürülen 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün babası Bekir Şentürk'e başsağlığı diledi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ, SILA ŞENTÜRK'ÜN AİLESİNİ ARAYARAK, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
25 Şubat 2022 - 09:45 - Güncelleme: 25 Şubat 2022 - 09:48
Baba Şentürk'ü telefonla arayarak taziye dileklerini ileten Adalet Bakanı Bozdağ, yargının konuyu takip ettiğini vurguladı. Bakan Bozdağ "Bu tür olaylar, bir daha Türkiye'mizde yaşanmasın, başka Sılalar olmasın diye titizlikle takip edeceğiz. Geriye getiremeyiz ama hiç olmazsa yenileri olmasın diye uğraşacağımızı özellikle bilmenizi istiyorum. Bu vahşice canavarca cinayeti işleyerek Sıla'mızın hayallerini ve geleceğini söndüren, insanlıktan nasibini almamış kişi de elbette adaletin önünde yargıya hesabını verecektir. Bu vesile ile tekrar başsağlığı diliyorum. Rabbim tekrar sabrını versin. Telefonum her daim sizlere açık. Ankara'ya geldiğinizde de beklerim" diye konuştu.
Görüşme sonrası baba Şentürk, Bakan Bozdağ’a teşekkür etti. 
 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sıla Şentürk'ün öldürülmesine tepki göstererek, cinayetin yakın takipçisi olacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adalet Bakanı Bozdağ, Giresun’da vahşi bir cinayetin kurbanı olan 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ün ailesine baş sağlığı dileyip, konunun yakın takipçisi olacağını kaydetti.

Bakan Bozdağ paylaşımında, “İnsanlıktan nasibini almamış biri,16 yaşındaki Sıla kızımızı hayattan ve hayallerinden kopardı. Hepimizin yüreği yandı. Canavarca hisle işlenen bu cinayetin yakın takipçisi olacağım. Sıla kızımıza Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.



DANIŞTAY BAŞKANI YİĞİT’TEN ADALET BAKANI BOZDAĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Danıştay Başkanı Yiğit beraberindeki Danıştay Başkan Vekilleri Mahmut Vural ve Hasan Güzeler Adalet Bakanı Bozdağ’a görevinde başarı dileklerini iletti. 
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum