• Reklam
Hasan Irmak

Hasan Irmak

Konuk Yazar

KÜME DÜŞMEKTEN MUCİZE ESERİ KURTULAN KAYSERİSPOR!

16 Mayıs 2021 - 20:58

Küme düşmekten mucize eseri kurtulan Kayserispor !!

Futbolda amaç sadece sezon sonunda kupalar kazanmak değildir, aynı zamanda önümüzdeki yılda da ayakta kalabilmeyi garantilemektir.

Bunun içinde ülkenizin yani Süper Ligimizin üst düzey Ligi’nde yer almanız gerekir.

Kayseri şehri Anadolunun yıldızı ise, Türkiye’nin en gelişmiş sanayi şehri ise, Türkiye nüfusu sıralaması ilk 15. de Yer alan Kayseri ,temsilcisi Kayserispor kesinlikle Süper Lig‘de olması şart.

Kayserispor bu sezon bunu mucizevi bir şekilde ve en önemlisi bu kadar büyük hatalar yaparak başardı, ve bizi yurtdışında ve Türkiye’de yaşayan kayserili taraftarlarını fazlasıyla sevindirdi.

Taraftarlarımızın dün maçtan sonra en fazla sordugu soru önümüzdeki sezon yine bu ızdırab yaşanacak mı? Kayserispor genel kurula gidecek mi? 

Takımdan kaç oyuncu ayrılacak? Takıma hangi takviyeler yapılacak? 

Ve bana göre en önemlisi Kayserispor’da şu an boş olan idari menejerlik koltuğu dolacak mı, dolacaksa kim tarafından doldurulacak? 

Neden önemli diye sorarsanız çünkü transferler yapılanma ve planlamayı hocayla beraber yapacak kişi menejerdır ve bu kişi Kayserisporumuzu yakından tanıyor ise en büyük avantaj bu olacaktır.

İdari menejerlik kulüplerde bulundurma zorunluluğu yok, bu nedenle zannedersem Bülent Bölükbaşı gittikten sonra koltuk boş bırakıldı. Menejerin yetki ve görevleri nelerdir ?
yönetim toplantılarına gündem hazırlamak teknik direktör antrenör futbolcu gibi elemanların sözleşmesini düzenlemek ,

futbol piyasasını takip etmek ve bilmek , teknik kadroyla paralel çalışmak, başkanla yönetim ve futbolcular arasında köprü görevi yapmak, kulübün bütçesini bilen ve kontrol eden, gelirleri artırma ve azami derecede tasarrufu sağlamak, bunları yapan kişi bulunursa Berna Gözbaşı ve yönetimin İşleri daha rahatlayacak.

Hata yapma riski en azamiye düşecek. Aksi taktirde böyle bir sezon yine bizi bekliyor olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum