• Reklam
Hasan Irmak

Hasan Irmak

Konuk Yazar

BİZİM ÇOCUKLARA DAHA ÇOK ŞANS VERİLMELİ NEDİR BU YABANCI HAYRANLIĞI!

06 Mayıs 2021 - 18:05

Bu ülke gençliği bir gün bu yönetenlere soracaklar dünyanın en güzel işini niye yabancılara veriyorsunuz neden bu ısrar, içimizden birilerini çıkartma hevesimiz yok maalesef.

Çünkü herkes hazır ve kısa bir iş istiyor alt yapıyla mı uğraşıcaz? Alalım yabancı futbolcu olsun bitsin.

Türk futbolcular pahalı neden pahalı? Alt yapımız yok yetiştiremiyoruz o yüzden pahalı. Yani futbol yönetenlerin suçu.
Çok fazla yabancı desteği alarak bu işi yapma isteği var yani hazıra konmak. Kayserisporumuzu geldiği nokta ortada çok basit tüm başarısızlık da başta teknik direktöre, sonra futbolcu suçlanır.

Başkanların ve yöneticilerin suçu yokmu ? Tabii ki var hem de suçun en büyüğü yönetimindır. Yönetici idari konulara hakim olması gerek, teknik ve ekonomik olarak futbolu bilmesi şart. Bunları bilmez isen her zaman suçlu hocalar futbolcular olacaktır.

Yılmaz Vural Hocanın Gomez skandalına değinmek istiyorum.

Burası dingonun ahırı mı? Gomez oyuna girmek istemedi, ayağım iyi değil dedi Yılmaz hoca bunu yalanladı.

Maç öncesinde ekonomik sıkıntılar olduğu için oynamak istemedi. Rica etti sana ihtiyacımız var sen bize lazımsın önemli bir maç dedi ama nafile Gomez maça girmedi.

İki ay parasını alamayan futbolcu UEFA‘nın yolunu tutuyor şikayet etmek için.

Bu nedenle yabancı sınırlaması tekrar gözden geçirilmeli. Avrupa’da genç yetenekli Türk futbolcular altın tepside Kayserisporumuza kulüplerimize sunuluyor bu havuzdan Kayserispor kesinlikle yaralanması gerekiyor, hem maddi hem manevi anlamda karlı çıkan Kayserisporımız olacaktır.

Buradan yetkililerimize duyurulur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum