• Reklam
Hasan Irmak

Hasan Irmak

Konuk Yazar

KAYSERİSPOR TAT VERMİYOR!

17 Nisan 2021 - 16:52

Kayserispor Konya deplasmanında da galip dönemedi. Kümede kalma hesapları yapan Kayserispor Konyaspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkmıştı müsabaka golsüz sona erdi. Hamza Hoca yönetiminde çıktığmız dördüncü maçtan da galip gelemedik. 

Kayserispor’umuz 6 mactır kazanamıyor , en son Hatayspor deplasmanında 3 puan almıştık, tabi bugünki macta aldığımız 1 puanın bize ne kadar yeterli olacağını rakiplerimizin maçları belirleyecektir.

Bizi bu sezon melekler koruyor gibi, altımızdaki rakiplerimiz olacak takımlar maçlarını alamıyorlar bizde böylelikle nefes alıyoruz .Bugünki sonuçtan sonra artık Gençlerbirliği macı final havasında geçecektir.

Hamza Hacamız kurtarıcı olarak gelmiştir ama kapasitesi kısıtlı bir takıma ancak bu kadar futbol oynatabilirsin.

Kayserispor,  önceki hocalarla 4-2-3-1 sistemi ile oynuyordu Hamza Hoca  kadro kalitesini göz önünde bulundurarak,  4-4-2 sistemini seçmiştir .

Yeni Hocanın gelişiyle ve sistem değişikliği ile de tabi oyunumuzda pozitif anlamda farklılıklar gözüktü ama bu oyunu skora  maalesef yansıtamadık .

Konyaspor maçında dikkatimizi çeken bir diğer olayda Hamza Hocanın  saha kenarında ne kadar stresli olduğuydu.

Hamza hoca saha kenarından takıma direktifler yağdırıyor ve takım  bunu sahaya yansıtmakta zorluk cekti   

Çünkü takımın yükünü çeken bazı oyuncular artık bitkin ve yorgun idi, Süper Lig’in bu sezon 21 takımla oynanmasından dolayı haftada 2 maça çıkan bazı futbolcular istenilen performansı veremiyor.
 
Sezon başı kadro planlaması yapılmadığı burada su yüzüne çıkıyor. Takımın kadro derinliği böyle bir maraton için çok yetersiz olduğu artık aşikar .

Lennon , Avramovski, Henrike ‘de bu yorgunluk ve bıktınlık belirtisini artık resmen görebiliyoruz.

Bu 3 oyuncuya kulübede rekabet edecek futbolcu larımız yokmu ? Bence var. Emre , Nurettin, Melih. Hoca bu oyunculardan da ziyasediyle faydalanması gerek

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum