• Reklam
Reklam
Reklam
Hasan Irmak

Hasan Irmak

Konuk Yazar

KAYSERİSPOR'DA SAPUNARI'NUN GİDİŞİ TAKIM HAVASINI BOZDU!

25 Nisan 2021 - 14:36

Öncelikle sapunaru krizi ile başlamak istiyorum..

Sapunaru’ yu gonderip takımın havasını bozmayı ilkokul 1 sınıf öğrencisi bile böyle önemli bir periyotta yapmaz, bu Krizi Yönetim, hoca futbolcu ile oturulup daha başka çözülebilirdi.

Maalesef artık son Bir buçuk yıldır kaotik durumlara alıştığımız icin böylesi bir skandala daha tanık olmuş olduk.

Şimdi gelelim Hamza Hocamızın Beşiktaş’a ikramına;

Gelişen modern futbolda artık Avrupa’da bile iki forvet ile maça çıkılmaz iken biz Kayserispor olarak düşmeye oynayan can çekişen bir takım olarak tek forvetli  bir oyun sistemine acilen dönmemiz gerekirken Beşiktaş gibi önemi yüksek bir maça çift forvetle çıkarak maça zaten bir sıfır geride başlamış olduk.

Hamza hocanın maç öncesi demeçlerin de Beşiktaş’ı çok iyi analiz ettiğini, ve bir takım önlemler aldığından bahsetti.

Futbolda artık orta saha hakimiyeti olmayan takımlar galibiyet almakta zorlanırken, ve Beşiktaş bizim ikinci bölgeyi yani orta sahamızı E-5 Otobanına çevirirken hamza hoca ileride kondisyon ve fizik olarak hazır olmayan bir Alibec, dayanıklılığı sprinter özelliği olmayan İlhan Parlak a nasıl tahammül etti anlayamadım.

Oysaki Ali Bec'i dışarda bırakıp orta sahaya bir defansif oyuncu daha alsaydı maçta kesinlikle denge sağlanabilirdi. Artık küme düşmemek için önümüzdeki Denizlispor, Malatyaspor, ve hesapta olmayan bir maçı  daha almamız şart oldu. Hala umudumuz var yani.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum