• Reklam

"VELİ ALTINKAYA UNUTULMAZ"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Başkanı Ali Özcan, geçen yıl hayatını kaybeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’nın üzüntüsünü halen yaşadıklarını dile getirdi.

"VELİ ALTINKAYA UNUTULMAZ"
14 Nisan 2022 - 10:11
ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan, “Veli Ağabey, gazeteciliğin gelişimine çok önemli katkılarda bulundu. Yaklaşık 30 yıllık bir deneyimi gelecek kuşaklara aktarmak adına yapıcı çalışmalarda bulundu. Fırsat buldukça bir araya gelerek Kayseri için neler yapılabileceği hususunda görüşürdük. Kayseri adına atılan adımları ve yapılması gerekenleri çok iyi gözlemlerdi. Kendisini sadece iş dünyası içerisinde değil özelde de tanırdım. Çok naif bir insandı. Hoşsohbet bir ağabeyimizdi. İsmi her daim yaşatılacaktır, O unutulmaz. Vefatının yıldönümünde tekrar kendilerini saygıyla anıyorum. Vefatının üzüntüsünü halen yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Veli Altınkaya Kimdir?

1962’de Kayseri'nin Sarız ilçesinde doğdu. Gazeteciliğe 1981 yılında başladı. Türkiye, Kayseri Olay, Kayseri Anadolu Haber, Akın Günlük, Kayseri Haber gazeteleri ile Erciyes TV ve Kay TV’de çeşitli görevlerde bulundu. Son yıllarında Kay-Tv,Erciyes Tv ve Kayseri Haber Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Altınkaya, uzun yıllar boyunca Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini ifa etti.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum