• Reklam

Vali Çiçek KTO Mayıs Ayı Meclis Toplantısına Katıldı

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Ticaret Odası’nın (KTO) mayıs ayı meclis toplantısına katılarak, iş insanları ile bir araya geldi.

Vali Çiçek KTO Mayıs Ayı Meclis Toplantısına Katıldı
01 Haziran 2022 - 10:13
Kayseri Ticaret Odasının mayıs ayında yaptığı faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Çiçek, 13 gündür Kayseri’nin sokaklarını dolaşıp Kayseri’yi bir an önce tanıyıp işe koyulmak için mücadele ettiğini ifade ederek, “Sabahın erken saatlerinde başladığım mesaiyi geç saatlere kadar sürdürerek bu şehri tam olarak içimde hissetmeye çalışıyorum. Gördüğüm o ki işimiz çok zor. Çünkü öyle 10 günde 20 günde kolay kazanılacak bir şehir değil ama biz mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi. 

“Ben sadece devlet işleri ile değil sizlerin özel işlerini de kendi işim olarak görüyorum”

Kayseri’ye Valilik yapmaya gelmediğini belirten Vali Çiçek, “Ben Kayseri’ye valilik yapmaya gelmedim, ben Kayserililerin evladı olmaya geldim. Gece gündüz alanlarda, sokaklarda vatandaşlarımızla olmaya çalışıyorum. Özellikle iş insanlarımızla sadece toplantılarımızda değil her ortamda bir araya gelmeye çalışacağım. Ben sadece devlet işleri ile değil sizlerin özel işlerini de kendi işim olarak görüyorum. Çünkü Kayseri’yi ilgilendiren her şey beni de ilgilendiriyor. Şu alan benim görev alanım diye bir şey diyemem. Bürokraside tıkandığınız bir konu varsa mutlaka onu kendi görev alanım olarak kabul edeceğim. Sizlerle mücadele edilecek nere varsa oraya gelmeyi kendime bir borç biliyorum.” diye konuştu.

“Kayserilinin sözü senettir”

Vali Çiçek Kayseri’nin Türkiye’de nerden bakarsanız bakın herkes tarafından sempati ile bakılan bir il olduğunu belirterek, “Kayserilinin sözünün senet olduğunu bugün bir tek ben değil herkes bunu bilir. Bu şehrin farklı bir manevi atmosferi var. Bunun sebebini çok rahat söyleyebilirim. Bunu sebebi yerin altında yatan alimlerimiz, evliyalarımız. Bu şehre hizmet etmek benim taşıyabileceğim en büyük onurlardan birisi olacak.” dedi. 

“Kayseri Ülkemizin lokomotif şehirlerinden biri”

Kayseri’nin Ülkemizin lokomotif şehirlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Çiçek, “Kayseri’ye ilk atandığımı duyduğumda tedirgin olmadım desem yalan olur. Çünkü Kayseri memleketin lokomatif şehri. Bu şehir katma değere üreten bir şehir.” dedi. 

Konuşmaların ardından Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gürsoy tarafından Vali Gökmen Çiçek'e plaket takdim edildi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum