• Reklam

SON DAKİKA: 23 ŞUBAT 2022 TARİHLİ KORANA TABLOSU AÇIKLANDI VAKA ARTIŞI ENDİŞE VERİCİ: 268 ÖLÜ!

Sağlık Bakanlığı koranavirüste son durumu paylaştı. Bakan Fahrettin Koca, son 24 saatte 268 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

SON DAKİKA: 23 ŞUBAT 2022 TARİHLİ KORANA TABLOSU AÇIKLANDI VAKA ARTIŞI ENDİŞE VERİCİ: 268 ÖLÜ!
23 Şubat 2022 - 20:15 - Güncelleme: 23 Şubat 2022 - 20:25
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre, 23 Şubat 2022 itibarıyla koronavirüsten 268 kişi hayatını kaybederken 86 bin 600 kişinin testi de pozitif çıktı. 

 Bakan Koca sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu paylamışımı yaptı:

"Salgın, toplumun tamamını aynı anda tehdit eden bir bulaşıcı hastalık olmaktan çıkıp, daha çok belli risk grupları üzerinde etkili bir olay haline gelmeye başladı. Mücadelede bu risk gruplarına odaklanmalıyız. Büyükleriyle yaşayanların, kronik hastası olanların sorumluluğu arttı.



Bakan Koca, Hayatını kaybeden özel harekat polisi için de baş sağlığı mesajı yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren, Cumhurbaşkanımızla beraber bulunduğu Senegal'de geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Bugün toprağa verilen arkadaşımıza Allah’tan rahmet, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

KORONAVİRÜS BİLİM KURULU TOPLANTISI ERTELENDİ

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının ertelendiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

"23 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ile COVID-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması, 1 Mart 2022 Salı gününe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum