• Reklam

ŞEREF ÖZDEMİR'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili hayırsever iş insanı Şeref Özdemir, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

ŞEREF ÖZDEMİR'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
06 Ekim 2022 - 12:51 - Güncelleme: 06 Ekim 2022 - 13:25
Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili hayırsever iş insanı Şeref Özdemir, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. 

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren, boya ve orman ürünlerinin yanına keçeden karkas yaya, elyaftan telaya, süngerden zımba teline kadar yüzlerce ürün yelpazesine sahip olan yaptığı üretim ve ihracat ile de Kayseri ekonomisine ve istihdama ciddi katkılar sağlayan  Özdemir Group'un  Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir,  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sas) dünyaya teşrifi olan Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 Mevlid Kandilinin aynı zamanda dua saati de olduğuna dikkat çeken Şeref Özdemir mesajında şöyle dedi:  “Hemşehrilerimizin kandilini tebrik ediyor, bu hayırlı gecenin başta ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" dedi. 

OSB Önceki dönem Başkanlarından Tahir Nursaçan döneminde de yönetimde görev alan ve Başkan Yardımcılığı da yapan İş insanı Şeref Özdemir, Kayseri'deki tüm sanayicilerin de Mevlid Kandillerini kutladı. 



ÖZDEMİR GROUP HAKKINDA

Temelleri 1986 yılında atılan Özdemir Group, bugün müşterilerinin ihtiyaç duyduğu yüzlerce hammaddenin tedarikini yapmanın yanı sıra amortisörden bonel yaya, ambalaj naylonundan mukavvaya, zımba telinden yapıştırıcıya,elastik kolondan dar dokuma ürünlerine her biri alanında kaliteyle özdeşleşmiş markalarıyla üretim yapmaktadır.



Çeyrek asır önce mobilya sektöründe kullanılan boya ve kimyasal ürünlerin satışı ile başlayan ticaret hayatına 90’lı yıllarda orman ürünlerinin katılmasıyla ürün yelpazesini daha da genişlemiştir.



Sektördeki büyüme hızına paralel olarak 2000 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımla birlikte boya ve orman ürünlerinin yanına keçeden karkas yaya, elyaftan telaya, süngerden zımba teline kadar yüzlerce ürün çeşidi ilave edilerek Özdemir kalitesiyle müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum