• Reklam

SARIZ'DA BAKİ BAYRAK İLE DEVAM: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

MHP' Genel Merkezi Kayseri ilçe belediye başkan adayları belirledi ve Sarız'da yine Baki Bayrak ile devam karı aldı. Sarız'da yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının büyük çoğunluğunun desteğini arkasın alan Baki Bayrak, "Sarız'da daha yapacak çok işimiz var" dedi. Baki Bayrak'ın yeniden aday olması ilçede büyük bir sevinç yarattı.

SARIZ'DA BAKİ BAYRAK İLE DEVAM: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
11 Ocak 2024 - 21:55
MHP' Genel Merkezi Kayseri ilçe belediye başkan adayları belirledi ve Sarız'da yine Baki Bayrak ile devam karı aldı.

Sarız'da yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının büyük çoğunluğunun desteğini arkasın alan Baki Bayrak, "Sarız'da daha yapacak çok işimiz var" dedi. Baki Bayrak'ın yeniden aday olması ilçede büyük bir sevinç yarattı. 


İlçete büyük sevinç yaşandı

Baki Bayrak'ın yeniden aday gösterilmesi ilçede büyük bir sevinçlle karşılanırken, Başkan Bayrak haberi aldıktan sonra MHP Sarız İlçe teşkilatında partililerle bir araya geldi ve onlarla kucaklaştı. 

 Sarız'da bir dönem görev yapan Baki Bayrak yaptığı başarılı çalışmaları ile de kısa zamanda ilçenin genelinin sevgisini kazanmayı başardı. Baki Bayrak'ın Sarız'da Belediye Başkanlık görevindeki başarılı çalışmaları  vatandaşla olan yakın diyaloğu  ilçe sakinleri tarafından büyük takdir topladı.


Baki Bayrak 1975 Sarız Kuşçu Köyü doğumlu 
İşte Baki Bayrak'ın biyografisi


Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, 1975 yılında Sarız'ın Kuşçu Mahallesinde doğdu. İlkokulu Kuşçu'da tamamlayan Bayrak, orta okulu Sarız'da, liseyi de 1994 yılında Bünyan Sağlık Meslek Lisesi'nde bitirdi. Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Bayrak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu'nu da başarıyla tamamladı. Sağlık Bakanlığı'nda Tıbbi Teknolog olarak çalışan Bayrak, 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'den Sarız İlçesi Belediye Başkanı olarak seçildi.
 

Öteyandan MHP'nin Kayseri'deki diğer adayları da yine değişmedi.

İşte Kayseri’nin MHP başkan adayları: 
Özvatan: Halit Demir
Pınarbaşı: Memduh Uzunluoğlu
Sarıoğlan: Bekir Ayyıldırım
Sarız: Baki Bayrak

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum