• Reklam

ÖNDER NARİN İNCESU'DA

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin ve il yönetimi Ramazan boyunca düzenlediği stand çalışması ve iftar programına İncesu ilçesinde devam etti.

ÖNDER NARİN İNCESU'DA
29 Nisan 2022 - 23:31
Kayserinin değişik ilçelerinde gündüzleri stand açan akşamları da iftar yemeği verenKayseri teşkilatları Ramazan ayını dolu dolu geçirdi. 
İncesu İlçe Başkanı  Mehmet Aras yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaptığı bilgilendirmede Başkan Aras “ Bugün bereketli bir gün daha geçirdik , halkımızın partimize ve standımıza ilgisi görülmeye değerdi. Çok sayıda üye kaydı yaptık. İnsanımız artık alternatifin olduğunu görüyor. Çare olarakta yine Yeniden bir Erbakan istiyor. Bugün teşkilat çalışmalarımıza destek veren davetimizi geri çevirmeyen İl Başkanımız Sayın Önder Narin e ve il yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Diğer partilerde göremeyeceğiniz samimiyeti ve birlikteliği bizim partimizde görebilirsiniz bunu yine bugün burada ispat etmiş olduk. Yaklaşan Ramazan Bayramının tüm islam alemine hayırlar ve huzurlar getirmesini diliyor bütün milletimize hayırlı bayramlar diyorum” dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum