MİMARSİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HÜSEYİN AKKUM'A BÜYÜK DESTEK!

31 Mart seçimleri öncesi muhtar adaylarının yoğun seçim çalışmaları devam ediyor. Bunlardan en dikkat çekenlerden biri de Kocasinan ilçesi  Mimarsinan Mahallesi muhtar adayı Hüseyin Akkum Hüseyin Akkum seçim çalışmaları. Hüseyin Akkum'a mahallede büyük bir destek büyük bir ilgi var. Bir çok binada Muhtar adayı Hüseyin Akkum'u destekleyen afişler asıldı

MİMARSİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HÜSEYİN AKKUM'A BÜYÜK DESTEK!
19 Ocak 2024 - 11:21 - Güncelleme: 19 Ocak 2024 - 12:11
31 Mart seçimleri  öncesi muhtar adaylarının yoğun seçim çalışmaları devam ediyor. Bunlardan en dikkat çekenlerden biri de Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi muhtar adayı Hüseyin Akkum Hüseyin Akkum seçim çalışmaları. Hüseyin Akkum'a mahallede büyük bir destek büyük bir ilgi var. Bir çok binada Muhtar adayı Hüseyin Akkum'u destekleyen afişler asıldı 



Mahalle halkı tarafından çok sevilen Hüseyin Akkum mahallelinin kendisine göstermiş olduğu bu sevgi seli karşısında oldukça mutlu. Mimarsinan Mahallesi'nde bir çok binada kendisini destekleyen afişler asıldığını gören Muhtar adayı Hüseyin akkum duygularını şöyle dile getirdi:



"Güzel yürekli mahalle sakinlerin vermiş olduğu bu güzel desteği görmek çok güzel yapılacak çok iş dokunulacak çok kalp var her şey  Mimarsinan mahallesi için." dedi.

Herkesin arayıp sorduğu değil herkesi arayıp soran bir muhtar olacağını Mimarsinan için gecesini gündüzüne katacağını söyleyen Akkum  40 yıldır yaşağı mahallede insanların derdine derman olmak için çalışacağını söyledi. 



Mahalle halkına hizmet öncelikli vazifemiz olacak

Mimarsinan mahallesine hizmet için aday oludğunu belirten Akmuy,  "Bir mahallede olması gereken ne varsa yapılması gereken ne varsa her şeyiyle canla başla çalışıp elimden geleni yapacağım. " dedi. 

Hüseyin Akkum ev hanımları için dikkat çeken projeyi hayata geçirecek

Ev hanımlarına yönelik projeler üreteceklerini kaydeden Akkum, " Mahallede kermesler düzenleyerek ev hanımlarımızın  burada satış yapmalarına imkan sağlayacağız. Bu şekilde  gelir elde edecekler. Çocuklarımız içinde ücretsiz etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca sokak hayvanları için çalışmalar yapacağız."  ded. 



"Mahallede her vadandaşımızın hatırını soracağız kapısını çalacağız"

Muhtar adayı Hüseyin Akkum, masa başında oturan bir muhtar değil milletin derdi ile hemhal olan herkesin kapasını çalan ihtiyacı olanın yanında olan bir muhtar olarak görev yapacağım. Mahalleme güzel şeyler katmak için çıktım bu yola destek sizden Allah'ın izniyle hizmet bizden   muhtar adayı Adaylığımı açıkladığım günden bu güne kadar arayan msj atan destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunarım iyi ki varsınız Allah'ım herkesten Razı olsun" dedi. 

"Mahallemizde yanlız yaşayan yaşlılarımızı unutmayacağız"

Muhtar Adayı Hüseyin Akkum Mimarsinan Mahallesi  sınırları içinde yanlız yaşayan yaşyılarıda unutmadı.

Akkum bunun içinde örnek bir çalışma yapacaklarını anlattı. Akkum, "Mahallemizde yanlız yaşayan yaşlılarımız var. Bu vatandaşlarımız bazan dışarı ekmek almaya dahi çıkamıyor alışveriş yapamıyor. Bunlar için mahallemizde özellikle gönüllük esasına dayalı bir ekip oluşturacağız. Bu ekipte görev almak isteyen gençlerimiz yada diğer vatandaşlarımızla bu yaşlı insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.



Hayvanları unutmayacağız 

Sokak hayvanlarını da unutmayacaklarını kaydeden Akkum, "Sokak hayvanlarına güzel barınaklar yapılacak. Sürekli önlerinde yiyeceği ve içceği su bulunacak. Hayvanlara bakmaları için hayvansever mahalle halkından bir ekip kurulacak." oedi. 



"Özel çocukları unutmayacağız"

Muhtar adayı Hüseyin  Akkum " Özel çocuklarımızı unutmayacağız Devlet bu çocuklarımıza belli bir saat ücretsiz hizet veriyor ancak bizde Mimarsinan Mahalle mutharlığı olarak destek olacağız ve ailelerin yanlarında olacağız. Rahibitasyon merkezleri ile görüşeceğiz. Bizlerde bu desteğe ek olarak destek olacağız" dedi. 


Haber:  AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum