MİLYONLARI HEYECANLANDIRAN MÜJDE: DOĞAL GAZ 1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ !

Karadeniz Doğalgaz rezervlerinin ülke içinde kullanımına başlanmasıyla birlikte hükümet müjde üstüne müjde vermeye başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke genelinde ocak ve sıcak su için kullanılan doğalgazdan 1 yıl boyunca ücret alınmayacağını açıkladı.

MİLYONLARI HEYECANLANDIRAN MÜJDE: DOĞAL GAZ 1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ !
21 Nisan 2023 - 11:21 - Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 11:28
Karadeniz Doğalgaz  rezervlerinin ülke içinde kullanımına başlanmasıyla birlikte hükümet müjde üstüne müjde vermeye başladı Cumhurbaşkanı  Erdoğan, ülke genelinde ocak ve sıcak su için  kullanılan doğalgazdan 1 yıl boyunca ücret alınmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ısınmada kullanılan doğalgaza da yüzde 75 indirim uygulandığını açıkladı. 

1 yıl boyunca evlerimizdeki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır. Ayrıca önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarımızda ısınma dâhil tüm doğalgaz tüketiminden de ücret almayacağız. 

"DOĞAL GAZDA YÜZDE 75 İNDİRİM UYGULADIK"

Yüksek teknolojiye dayalı sanayimizi ihraçatla geliştirdik. Millet bahçeleri yaptık. Şehirlerimizdeki hayat kalitesini yükselttik. Filyos Deresi'ni bu limanla bütünleştirdik ve burayı ülkenin en önemli doğal gaz merkezi haline getirdik. Kalkınmanın temel altyapısı olan enerjimi sağladık. 21 yılda yaptığımız her yatırımlar insanımızın hayatını kolaylaştırmış olduk. Vatandaşımızı hayat pahalılığı konusunda yalnız bırakmadık. Doğal gazda yüzde 75 indirim uyguladık.

.

.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum