MEMDUH BAŞKANIN TALİMATIYLA ZİLE MAHALLESi'NE 1 MİLYON 161 BİN TL DEĞERİNDE İÇME SUYU YATIRIMI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçemizdeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkânlarını seferber ederek büyük bir titizlikle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MEMDUH BAŞKANIN TALİMATIYLA ZİLE MAHALLESi'NE 1 MİLYON 161 BİN TL DEĞERİNDE İÇME SUYU YATIRIMI
07 Aralık 2021 - 23:27 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 09:19
 İlçemizde imara açılan bölgelerde yeni konutların içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir çaba gösteren KASKİ ekipleri son olarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla Zile Mahallesinde 1 milyon 161 bin TL değerinde içme suyu şebeke hattı imalatı ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Proje kapsamında 1 milyon 161 bin TL yatırım bedeli ile içme suyu şebeke hattı imalatı yapılırken, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut hatlar ise tamamen yenileniyor.
Kısa bir süre sonra tamamlanacak olan proje sayesinde Zile Mahallesindeki altyapının daha da sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşmuş olacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerimizin ihtiyaçları olan hizmet ve projelerle yüzlerini güldürdüğümüz bu çalışmaların en güzel şekilde ulaşmasını sağlayan kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız hemşerimiz Dr. Memduh Byükkılıç’a şahsım ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyor, en kısa sürede bitirilecek olan içme suyu hattının Zile Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum