• Reklam

MEHMET ÖZMEN'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MHP'li Bünyan eski Belediye Başkanı ve Tuana Restaurant işletmecisi Mehmet Özmen Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gülsoy, “Anneler en değerli varlıklarımız, yol göstericimizdir.” dedi.

MEHMET ÖZMEN'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
13 Mayıs 2023 - 09:27
MHP'li Bünyan eski Belediye Başkanı ve Tuana Restaurant işletmecisi Mehmet Özmen  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gülsoy, “Anneler en değerli varlıklarımız, yol göstericimizdir.” dedi. 

Özmen , Anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajında; Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun şüphesiz annelik duygusu olduğunu ifade eden Mehmet Özmen, “Annelerimiz sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır.“ dedi.

Mesajında kadınların, hayatın her alanında etkin bir biçimde yer aldığını belirten Tuzirzm işletmecisi Mehmet Özmen “Bir kadın tüm dünyayı değiştirebilir. Tarihimiz, birçok kadın ve annenin yazdığı destanlarla doludur. Annelerimiz, büyük bir özveri ile evlat yetiştirip topluma kazandırmanın yanı sıra iş hayatında da aktif rol almaktadır. Onlar, ülkemiz sosyo-ekonomik yapısı içinde birçok sektörde gerek girişimci gerekse bir çalışan olarak önemli görevler üstlenmektedir” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum