• Reklam

KAYSERİ'DE ACI KAYIP İŞ İNSANI VE TUNA LİFE CENTER'İN KURUCUSU HAYATINI KAYBETTİ!

Kaysei'de acı bir olay meydana geldi. İş insanı Yavuz Mutier hayatını geçirdği kalp krizi sonrasında kaybetti. Olayı ilk duyuran ise Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Oldu Musatfa Yalçın yakın arkadaşı Mutier'in ölümünü sosyal medya hesabından şu cümlelerle paylaştı:

KAYSERİ'DE ACI KAYIP İŞ İNSANI VE TUNA LİFE CENTER'İN KURUCUSU HAYATINI KAYBETTİ!
13 Mayıs 2023 - 09:37 - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 - 09:49
KAYSERİ'DE ACI KAYIP İŞ İNSANI MUTİER HAYATINI KAYBETTİ

Kaysei'de acı bir olay meydana geldi. İş insanı Yavuz Mutier hayatını kaybetti. Olayı ilk duyuran ise Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Oldu Musatfa Yalçın yakın arkadaşı Mutier'in ölümünü sosyal medya hesabından şu cümlelerle paylaştı:

"Dava arkadaşımız, Erciyes Kültür Merkezi ve Tuna Life Center'i şehrimize kazandıran heyecanlı iş adamı Yavuz Mutier'i kalp krizinden kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."



AK Parti'nin önemli isimlerinden birisi idi hayırsever iş insanı olarak bilinirdi Yavuz Mutier'in Sosyal medya hesabında yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kayseri'deki dostları ile çekilmiş bu fotoğraf ise acı bir hatıra olarak kaldı.





Yıllar önce çekilmiş bu fotoğrafta ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Refah Partisi önceki dönem Kayseri Milletvekili Salih Kapusuz Kayserili İş insanı Şaban Zikkavun gibi isimler yer alıyor. 

Bizlerde AYAKLIGATE.COM ailesi olarak merhuba Alllah'tan rahmet yakınlarına başsağılğı diliyoruz.

Haber: Mustafa Duran AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum