MEHMET ÖZMEN'DEN 17 ARALIK MESAJI: ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ!

MHP'li Mehmet Özmen 17 Aralık'ta Kayseri'deki hain terör saldırısı sonucu şehit olan 15 askerimizin yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Özmen Şehitlerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

MEHMET ÖZMEN'DEN 17 ARALIK MESAJI: ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ!
16 Aralık 2021 - 15:26 - Güncelleme: 16 Aralık 2021 - 15:34
MHP'li Mehmet Özmen  17 Aralık'ta Kayseri'deki hain terör saldırısı sonucu şehit olan 15 askerimizin yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. 

17 Aralık 2016'da   sabah saatlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi kampusu  önündeki durakta   sivil kıyafetleriyle çarşı iznine çıkacak vatan bekçisi askerlerimizi taşıyan özel halk otobüsünün yanına yanaşan hain terör örgütü üyesinin kullandığı araç patlatıldı ve 15 kahramanımız şehit oldu, 54 kahraman da yaralandı. İşte o hain saldırının ardından 5 yıl geçti. Olayın yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınlayan MHP'li önceki dönem Bünyan Belediye Başkanı Mehmet  Özmen,  Şehitleri aanarken  gazilere de tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mehmet Özmen,   "Terör saldırıları ile hiçbir karanlık güç amacına ulaşamayacak.  O hain saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Türk Milleti olarak bu coğrafyada çok ağır bedeller ödeyerek var olduk,olmaya da devam ediyoruz. Bu topraklarda var olmanın acılarını zaman zaman ağır olarak yaşıyoruz. Canımız yansa da şehitlerimizin kanı ile sulammış bağımsız Türkiye Cumhuriyetinden vazgeçmeyiz. Hiçbir terör saldırısı 1924 Anayasasında belirtilen tanımıyla Türk Milletini korkutamaz ve yıldıramaz hain terör örgütlerine verilecek bir karış dahi toprağımız yoktur" dedi.

Özmer, erör örgütünün hiçbir zaman Türkiye emellerine ulaşamayacaklarını söyledi. Özmen, "Öyle düşünenler bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. hiçbir zamanda karşılıksız kalmayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi  hedef alan bu tür saldırılarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir.  Evlatlarımızın bu ülke savunmasında yer almasından zerre kadar tereddüt etmeyiz." dedi.

Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan her türlü saldırıyı  nefret ve lanetle kınadığını belirten Özmen,  "Hain terör saldırısında şehit olan kahramanlar başta olmak üzere bu vatan içini bugüne kadar canını vermiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyorum" diye sözlerini tamamladı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum