KGK BAŞKANI DİM'DEN YENİ YIL MESAJI:

Küresel Gazetciler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Dim mesajında; "2024’ün daha verimli ve daha başarılı geçmesi için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

KGK BAŞKANI DİM'DEN YENİ YIL MESAJI:
01 Ocak 2024 - 17:31
Küresel Gazetciler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Ali Dim yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Dim mesajında; "2024’ün daha verimli ve daha başarılı geçmesi için var gücümüzle çalışacağız." dedi. 

Küresel Gazetciler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet  Ali Dim mesajında şöyle dedi

KGK Ailemizin değerli üyeleri. 

"Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2023 yılı ülkemiz adına binlerce canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminden dolayı daima acı bir yıl olarak anılacak.

Ayrıca, Gazze'de İsrail'in gazetecileri de hedef alan sivil katliamı hepimizi çok üzüyor. Ancak, 29 Ekim’de kutladığımız cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü hem gururumuzu okşadı ve hem de geleceğe dair umutlarımızı yeşertti. 2023 yılının KGK açısından verimli bir yıl olduğuna inanıyoruz.

Hep birlikte, konseyimizin imajını güçlendiren ve dayanışmamızı  arttıran bir çok etkinliğe imza attık. Mesleki olarak bir çok konuda üyelerimizin ve sektörümüzün lehine inisiyatif almaya gayret ettik.

2024’ün daha verimli ve daha başarılı geçmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle yeni yılınızı en içten duygu ve dileklerimle kutlar, yeni yılın camiamıza ve- insanlığa hayırlı olmasını temenni ederiz."

Haber: AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum