KAYSERİSPOR ÇAYKUR RİZE'Yİ 3-1 MAĞLUP ETTİ..

    "Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Mondihome Kayserispor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

    KAYSERİSPOR ÇAYKUR RİZE'Yİ 3-1 MAĞLUP ETTİ..
    21 Ekim 2023 - 17:02 - Güncelleme: 21 Ekim 2023 - 17:43
    "Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Mondihome Kayserispor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Sarı-Kırmızılı ekip 3-1 kazandı.    

    Kayserispor bu galibiyetle puanını 13'e yükselterek rahat bir nefes aldı. Sarı/Kırmızılı ekip 16 Eylül'de Gaziantepspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından 35 gün sonra yeniden galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. 

    Lig'in 9. haftasında Mondihome Kayserispor evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti.   RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. 

    Mame Thiam sahanın yıldızı oldu

    Karşılaşmada maçın yıldızı tartışmasız Thiam oldu. Mondihome Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 31. dakika, 66. dakikada penaltıdan ve 89. dakikada yine penaltıdan Mame Thiam kaydetti. Çaykur Rizespor'un tek golü 71. dakikada Zeqiri'den geldi. 

    Bu sonuçla Kayserispor puanını 13 yaparken Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı ve puan cetvelinde 6. sıraya geriledi Kayserispor ise 7. sıraya yükseldi. 

    Kayserispor gelecek hafta ise  deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise evinde  Galatasaray'ı ağırlayacak.


     

    Recep Uçar: 3 Puana rakipten daha çok ihtiyacımız vardı

    Karşılışma sonrası açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar galibiyetin ilaç gibi geldiğini ve 3 puana rakipten daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Recep Uçar,   
    Recep Uçar, "Bizim için çok önemliydi. Milli aradan sonraki bölümü biz yeni bir başlangıç olarak düşünüyorduk. O yüzden rakibimizden daha fazla ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Oyuncularımı yürekten kutluyorum." dedi.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum