• Reklam

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI'NIN UĞUR MELEĞİ!

Kayserispor'un son 6 haftada aldığı galibiyetler tesadüf müdür bilinmez ama  Kulübü Başkanı Ali Çamlı özellikle son haftalarda maçlara eşini de getirmeye başladı Başkan Ali Çamlı'nın eşinin geldiği son 6 haftada ise Kayserispor 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.  

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI'NIN UĞUR MELEĞİ!
03 Aralık 2023 - 22:57 - Güncelleme: 03 Aralık 2023 - 23:07
KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI'NIN UĞUR MELEĞİ! 

Kayserispor'un bileği son haftalarda bükülmüyor. Sarı-Kırmızılı ekip deplasmanda da Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek seriyi 6 haftaya çıkardı. Kayserispor'un son 6 haftada aldığı galibiyetler tesadüf müdür bilinmez ama  Kulübü Başkanı Ali Çamlı özellikle son haftalarda maçlara eşini de getirmeye başladı Başkan Ali Çamlı'nın eşinin geldiği son 6 haftada Kayserisopr 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.  



 Başkan Ali Çamlı'nın eşi  son haftalarda Kayserispor'un maçlarına gelerek  eşi Ali Çamlı'ya ve Kayserispor'a destek oluyor.

Başkan Çamlı, "Malum yoğun tempo nedeniyle ailemize eşimize zaman ayıramıyoruz. Allah kendisinden razı olsun bizim evimizdeki emektarımız eşimiz. Son dönemde Kayseirspor'un maçlarında  stada gelerek hem bana hem takıma destek oluyor. Trabzonspor maçı içinde  bize destek vermek için yanımızda oldu. Allah ondan razı olsun Geldiği bütün maçlarda Kayserispor kazandı. Artık onun duasıda Kayserisopr'a destek oluyor demekki" dedi.

Haber:  Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM / TRABZON

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum