• Reklam

KAYSERİ'DE ODA SEÇİMLERİ YAPILDI 3 BAŞKAN DA GÜVEN TAZELEDİ!

Kayseri'de hafta sonunda oda seçimleri yoğunluğu yaşandı. Kayseri Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası'nda seçimler gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde ise KTO'da Ömer Gülsoy 41 meslek komitesinin 41'inde de kazanarak adeta tulum çıkardı.

KAYSERİ'DE ODA SEÇİMLERİ YAPILDI 3 BAŞKAN DA GÜVEN TAZELEDİ!
02 Ekim 2022 - 08:08 - Güncelleme: 02 Ekim 2022 - 12:57
Kayseri'de hafta sonunda oda seçimleri yoğunluğu yaşandı. Kayseri Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Odası'ndan seçimler gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde ise KTO'da Ömer Gülsoy 41 meslek komitesinin 41'inde de  kazanarak adeta tulum çıkardı. 



Yapılan  oda seçimlerinde   Kayseri Ticaret Odası Başkanı  Ömer Gülsoy,  Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı  Recep Bağlamış güven tazelemiş oldu.

Seçimler sonrasında 3 başkanda teşekkür mesajları yayınladı:

KAYSO BAŞKANI MEHMET BÜYÜKSİMİTCİ: TEŞEKKÜR EDİYORUM

Seçim sonrası açıklama yapan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci: "Bugün gerçekleştirdiğimiz Oda Organ Seçimlerinde; 25 Meslek Komitesinin 24'ünde bizlere teveccüh gösteren sanayicilerimiz başta olmak üzere, dualarını esirgemeyen büyüklerimize ve manevi destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

KTO BAŞKANI ÖMER GÜLSOY: HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Dünya Ticaret Merkezinde bugün gerçekleştirdiğimiz Meslek Komitesi Seçimlerimizde; 41 Meslek Komitesinin tamamını alan yeni ekibimizde birlikte önümüzdeki süreçte ülkemiz, şehrimiz ve ekonomimize katkı vermek için canla başla çalışmaya gayret edeceğiz. Seçimimizde bizlerden dualarını, desteklerini esirgemeyen, tüm Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Sivil Toplum Örgütü Başkanlarımıza, saygıdeğer iş İnsanlarımıza ve katılım sağlayarak bizlere teveccüh gösteren, oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize, hemşehrilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.

KAYSERİ TİCARET BORSASI RECEP BAĞLAMIŞ: KAYSERİ KAZANDI

Kayseri Ticaret Borsası Meslek Komitesi ve meclis seçimlerini yaptık.
Toplam 7 sandıkta 45 meslek komite üyesi, 19 meclis üyesi seçimi gerçekleşti.
Açılan sandık sonuçlarına göre;
Benim aday olduğum komitelerin tamamını kazandık.
Toplam : 710 seçmenin katıldığı seçimde 610 oy kullanıldı.
Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli üyelerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim.


Üç oda başkanını da kutlayan OSB Başkanı Mehmet Yalçın mesaj yayınladı Yalçın mesajında:



"Bugün gerçekleşen seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen; Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Sayın Ömer Gülsoy’u, Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mehmet Büyüksimitçi’yi ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Recep Bağlamış’ı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum… Yapılan seçimlerin sonuçlarının Kayseri’ye hayırlar getirmesini diliyor, başarı göstererek oda ve borsa meslek komitelerine seçilen iş dünyamızın tüm temsilcilerini de kutluyorum…" dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum