• Reklam

EĞİTİM GÜCÜ SENDİKASI'NDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TELTİK'E ZİYARET

Kayseri'de bazı etkinliklere katılan Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'i makamında ziyaret etti.

EĞİTİM GÜCÜ SENDİKASI'NDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TELTİK'E ZİYARET
02 Ekim 2022 - 08:29 - Güncelleme: 02 Ekim 2022 - 09:14
Kayseri'de bazı etkinliklere katılan Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat ve Yönetim Kurulu üyeleri İl  Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'i makamında ziyaret etti.

EĞitim GÜcü Sendikası Başkanı  OĞuz Özat'ın Kayseri'deki kurum ziyaretleri sonrası Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü  Ayhan Teltik'i  ziyaret etti. Ziyarete Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır da katıldı. 



 Ziyaret ile ilgili bilgi veren Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır: "Ziyarette, endika calışmalarımızi paylaştık ve egitimcilere olan desteğinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Kıymetli Müdürümüze nazik kabulleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.
Son olarak kıymetli üyelerimiz ve Sayın Genel Başkanımızla tanışmak için aramızda olan egitimcilerimizle üye buluşması gerçekleştirdik. 1. yaşımızı kutladık. Samimi ve tebessüm dolu buluşmamızda günün özeti Eğitim Gücü Sendikası bir sendika degıl bir aile.Her bir üyesi birbirinden kıymetli." dedi. 

AYHAN TELTİK VE KARAKÖSE PSİKOLOJİK DANIŞMANLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Öteyandan İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse 30 Eylül Ulusay Psikolojik Danışmanlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe de katıldı. 



Program ile ilgili bilgi veren, Eğitim Gücü Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yasemin Çandır şu ifdalere yer verdi: "30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü Kutlu olsun.  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan TELTİK, Saygıdeğer eşleri Ayşegül TELTİK  ile Meslektaşımız Kayseri Subenin kurucularından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin Karaköse'nin ve birbirinden kıymetli meslektaşlarımızın katılımı ile 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günümüzü bir kahvaltıda bir araya gelerek kutladık. Psikolojik Danışmanlar olarak mesleki aidiyetimiz ve farkindalıgımizin artmasına vesile olan boyle güzel bir gün için Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğine teşekkür ederiz. Basta Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan TELTİK ve esleri ile Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin Karaköse'ye yanımızda oldukları deger verdikleri için cok teşekkür ederiz. Biz giderek büyüyen güclü bir aileyiz. Cok eğlendik her zaman ki gibi birlikteligin tadını çıkardık. Iyi ki Psikolojik Danışmanız " dedi. 


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum