• Reklam

KATİL İSRAİL RAMAZAN da VURDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş'tan İsrail'e sert tepki Ahmet Taş, "Kurulduğu yıldan bu yana Müslümanları katletmeye, Mescid-i Aksa'ya hakaret etmeye devam eden İsrail, bu Ramazan'da da boş durmadı." dedi.

KATİL İSRAİL RAMAZAN da VURDU
19 Nisan 2022 - 13:30
Ahmet Taş yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 Mübarek Ramazan ayında Müslümanların ilk Mescidi Mescid-i Aksa'da namaz kılıp ibadet eden Müslümanlara, kadın-erkek, genç-yaşlı demeden saldıran Mübarek mescid-e kirli postalları ile giren Fanatik Yahudiler ve Güvenlik güçleri 10 a yakın Müslümanı Şehid edip, onlarcasınıda yaraladılar.
Kısa bir süre önce Türkiye'yi ziyaret eden İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmede, Ramazanda saldırıların durduracağı sözü de bu saldırılarla sözde kalmış bulunuyor.
 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak; Filistin ve Kudüs’te  Ramazan ayı demeden devam eden, İsrail katliamını şiddetle kınıyoruz. Şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yıllardır devam eden ve hep İsrail'in yanına kar olarak kalıp cezası verilemeyen kanlı saldırıların bir an önce sona ermesi, Müslümanların ve Mescid-i Aksa'nın izzetinin korunabilmesi için,
 a) İslam İşbirliği Teşkilatı ve Birleşmiş Milletler'in İsrail'e her türlü yaptırımı uygulaması 
b)  Kudüs ve Filistin'de çatışmaları önleyici barış gücü askerlerinin görevlendirilmesi 
 c) Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın yönetiminin İsrail'den alınarak uluslararası bir yönetime devredilmesi için 
Birleşmiş Milletler, İslam İşbirliği Teşkilatı ve bölge ülkelerini işbirliği yapmaya davet ediyoruz.





FIRSATÇILIK İNSANLIĞA İHANETTİR

 2 yıla yakın süredir devam eden korona virüs salgını, ardından 2 aya yakın bir süredir devam eden Rusya - Ukrayna Savaşı sebebi ile Dünyada ve Türkiye'de meydana gelen Hayat pahalılığı insanları perişan etmiş bulunuyor,
Her türlü ihtiyaç maddelerinin aşırı pahalanması ve bu oranda insanların gelirinin artmaması birçok insanımızı ihtiyaçlarını karşılayamaz, geçim sıkıntısı çeker hale getirmiş bulunuyor. Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde, Fırsatçı bazı Market ve stokçuların temel ihtiyaç mallarını stoklayarak yada  aşırı fiyatla piyasaya sürmesi, vatandaşımızı daha da zora sokmuş bulunuyor.
Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu olarak;
 Birbirimize Kenetlenerek  sıkıntıları açmamız gereken bu dönemde, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamasının insanlığa, insanımıza ihanet olarak değerlendiriyoruz.
 İnsanlığın ve ülkemizin sıkıntılı ortamdan geçtiği bu dönemde, insanımızı fahiş fiyat ve stokçulukla  zor günlere mahkum edenlere karşı, sıkı denetimler, tedbirler ve cezai uygulamalarla mücadele için hükümetimizi göreve davet ediyoruz
BATIDA RAMAZANDA İSLAM DÜŞMANLIĞI
 Müslüman dünyada Ramazan ayı ibadet, dayanışma ve kardeşlik Mevsimi olarak değerlendirilirken! ne yazık ki başta Batı olmak üzere dünyanın birçok yerinde islam düşmanları da düşmanlıklarına hız vermiş bulunuyorlar.
Katliam sanığı İsrail'in, Filistin ve Kudüs’te  müslümanlara yönelik saldırıları, Hindistan'ın birçok bölgesinde Fanatik hinduların ve İslam düşmanı Mondi yönetiminin müslümanlara ve başörtüsüne yönelik saldırılarının yanında, batı dünyasında da Müslümanlara yönelik saldırılar ne yazık ki bu mübarek Ramazan ayında artarak devam ediyor.
 İsveç'te polis nezaretinde Kur'an-ı Kerim yakma eylemi, Fransa, Hollanda, İngiltere, Almanya ardından da Kanada'da ne yazık ki camilere, camiden Teravih namazından çıkan Müslüman cemaate yönelik acımasız saldırılar ne yazık ki bu ay da artarak devam etti.
 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak; Müslümanların ibadet ve yardımlaşma ile geçirdiği mübarek Ramazan ayında yapılan bu saldırıları üzüntüyle takip ediyor, şiddetle kınıyoruz.
 Temel insan ve ibadet hürriyetine yapılan Bu çirkin saldırıların devam etmemesi, saldırıyı yapanların ve azmettirenlerin yakalanarak adalete teslim edilmesi, Müslümanların ibadetlerinin ve ibadet mekanı ile kutsalların güvenlik altına alınması için dünya kamuoyunu ve ilgili Devletleri caydırıcı tedbirler almaya davet ediyor, Tüm İslam dünyasının Ramazan'ı tebrik ediyoruz.

PENÇE KİLİT HAREKATI
Irak'ın kuzeyinden halkımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğimizi sağlamak maksadıyla terör hedeflerine yönelik kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz,  Pençe Kilit Operasyonu'nu başlatmıştır" Bu kapsamda operasyaonlar sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli Kayseri’li hemsehrimiz  Üsteğmen Ömer Delibaş, bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen mayına basarak yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ŞEHADETE KAVUŞMUŞTUR. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. .
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum