• Reklam

KAYSERİSPOR SİVASSPOR İLE 26'NCI RANDEVUYA ÇIKACAK

Kayseri’nin Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor, Sivasspor ile Süper Lig’de 26. Randevuya çıkacak. İki ekibin daha önce kendi aralarında oynanan 25 Süper Lig maçında ise Kayserispor’un 8, Sivasspor’un 7 galibiyeti bulunuyor. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmış durumda

KAYSERİSPOR SİVASSPOR İLE 26'NCI RANDEVUYA ÇIKACAK
26 Haziran 2020 - 15:49 - Güncelleme: 28 Haziran 2020 - 11:26
KAYSERİSPOR SİVASSPOR İLE 26’NCI RANDEVUYA ÇIKACAK
KAYSERİSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR
İŞTE İSTATİSTİKLER

            Kayseri’nin Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor,  Sivasspor ile Süper Lig’de 26. Randevuya çıkacak. İki ekibin daha önce kendi aralarında oynanan 25 Süper Lig maçında ise Kayserispor’un 8, Sivasspor’un 7 galibiyeti bulunuyor. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmış durumda
Ligde 28 puanla 17. Sırada bulunan ve kümede kalma hesapları yapan Kayserispor 28 Haziran Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 183.30’da başlayacak olan müsabakayı ise Mete Kalkavan yönetecek.
İKİ TAKIM SÜPER LİG’DE DAHA ÖNCE 25 KEZ KARŞILAŞTI
28 Puanla 17. Sırada yer alan Kayserispor ve 53 puanla 3. Sırada yer alan Sivasspor Pazar günü 26’ncı randev uya çıkacak. Her iki ekip daha önce Süper Lig’de 25 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçlarda ise Kayserispor 8 kez, Sivasspor ise 7 kez kazandı. 10 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.
Oynanan 25 maçta ise Kayserispor 41 gol Sivasspor 32 gol atarken her eki takım kalesinde toplam 73 gol görüldü.

SİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Kayserispor ile Sivasspor bugüne dek Sivas’ın sahasında Süper Lig’de toplam 12 kez karşı karşıya geldi. Bu 12 karşılaşmada Kayserispor’un 4, Sivasspor’un 5 galibiyeti bulunuyor. Sivas’ın evinde oynanan 12 maçta ise her eki ekibin filelerinde toplam 35 gol görüldü. Kayserispor 19 gol Sivasspor ise 16 gol kaydetti.
Kayserispor geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederken, Sivasspor ise geçen hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

KAYSERİSPOR METE KALKAVAN İLE 5 GALİBİYET 5 BERABERLİK

Kayserispor’un pazarg ünü oynayacağı Sivasspor maçını yönetecek olan orta hakem Mete Kalvakan, daha önce Kayserispor’un 18 maçında görev almış durumda. Kayserispor Mete Kalkavan’ın yönettiği 18 maçtan 5 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almış durumda

SİVASSPOR  METE KALKAVAN İLE 10 GALİBİYET 6 BERABERLİK  

Mete Kalkavan bugüne kadar Sivasspor’un da 26 maçını yönetmiş durumda. Sivasspor Mete Kalkavan’ın yönettiği 26 maçta ise 10 galibiyet ve 6 beraberlik aldı 10 maçta da sahadan mağlup ayrıldı.

İŞTE SİVAS VE KAYSERİSPOR’UN EKSİKLERİ

Sivasspor  : Sergiy Rybalka (Oynama izini yok), Cem Özdemir (Oynama izini yok), Mert Hakan Yandas (Sakatlığı bilinmiyor), Yasin Öztekin (Sakatlığı bilinmiyor), Hakan Arslan (Menisküs hasarı), Sergiy Rybalka (Diz ameliyatı)

Kayserispor : Eray Iscan (Oynama izini yok), Aymen Abdennour (Oynama izini yok), Nuh Naci Kirlankicoglu (Oynama izini yok), Nurettin Korkmaz (Antrenman eksiği)

EN GENCİ KAYSERİSPOR

Pazar güünü Sivasspor’un sahasında oynanacak müsübaka önce her iki takımın yaş istatistikleride hayli dikkat çekici. Kayserispor 26.6 yaş ortalaması ile Süper Lig’in de en genç ekibine sahip iken, Sivasspor’un yaş ortalaması ise 29.1 ve ligin en tecrübeli kulüpleri arasında yer alıyor.

SİVASSPOR 26 MİLYON AVRO PİYASA DEĞERİNE SAHİP

Her iki kulübün piyasa değerleri istatistikleri de dikkatlerden kaçmayor. Bu sezon Rıza Çalımbay yönetiminde Şampiyonluk mücadelesi veren uzun bir dönem liderlik koltuğunda da oturan Sivasspor halen 26 milyon avro piyasa değerine sahip.
Öteyandan Berna Gözbaşı başkanlığında yeni bir oluşuma giden ve Teknik Direktör Prosinecki ile genç bir kadro oluşturmayı hedefleyen Kayserispor da 26 milyon avro piyasa değerine sahip.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum