• Reklam

Generali Sigorta, Roadshow Etkinlikleriyle Acentelerle Buluşuyor

Generali Sigorta, 2024 yılında gerçekleştireceği Roadshow etkinlikleriyle Türkiye'nin dört bir yanındaki acenteleriyle bir araya geliyor.

Generali Sigorta, Roadshow Etkinlikleriyle Acentelerle Buluşuyor
24 Nisan 2024 - 11:40
18 Nisan'da Bursa'da başlayacak olan etkinlik, İzmir, Antalya, Adana, Ankara, İstanbul ve Samsun’da devam edecek. Şirketin üst düzey yöneticileri, acenteler ile 2024 şirket stratejisini ve önceliklerini paylaşacak. Generali Sigorta, Roadshow etkinlikleriyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki acenteleriyle yakın temas kuracak ve iş birliğini güçlendirmek için benzersiz bir fırsat sunacak.

18 Nisan'da Bursa'da başlayacak olan etkinliği İzmir, Antalya, Adana, Ankara, İstanbul ve Samsun şehirlerinde yapılacak etkinlikler takip edecek. Bu etkinliklerde şirketin üst düzey yöneticileri, acenteler ile 2024 şirket stratejisini ve önceliklerini paylaşacak. Ayrıca her departmandan yöneticiler, ekip ve işleyişle ilgili kritik bilgileri acentelere aktaracak.

Roadshow etkinlikleri ile yeni katılan acentelere de özel bir hoş geldin iletişimi yapılacak ve şirket iş yapış süreçleri anlatılacak. Acentelerin beklenti ve geri bildirimlerinin dikkate alınacağı bu etkinliklerde, şirketin yeni ürünleri de tanıtılacak ve katılımcılarla etkileşimli bir ortamda paylaşılacak. Aynı zamanda üretim sıralamasında dereceye giren acentelere plaketleri takdim edilecek.

İş birliğimizi güçlendireceğiz

Generali Sigorta’nın Satış Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir, "Roadshow etkinliklerimiz, şirketimizin acentelerimizle daha yakın ilişkiler kurmasını ve onların ihtiyaçlarını daha iyi anlamasını sağlayacak önemli bir adımdır. Bu etkinlikler sayesinde, 2024 vizyonumuzu ve yeni ürünlerimizi acentelerimize doğrudan aktararak iş birliğimizi güçlendireceğiz." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum