• Reklam

FATİH MEHMET AKKAŞ'TAN 5 ARALIK MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJI

Akkaş Mühendislik LTd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş yaptığı açıklamada, 5 Aralık Mühendisler Günü nedeniyle  açıklama yaptı. Akkaş,    5 Aralık tarihinin önemine dikkat çekerek, "5 Aralık hayatımızı kolaylaştıran  ve birçok alanda sorumluluk üstlenen Mühendislerin Günüdür kutlu olsun" dedi. 

FATİH MEHMET AKKAŞ'TAN 5 ARALIK MÜHENDİSLER GÜNÜ MESAJI
05 Aralık 2022 - 12:48
Akkaş Mühendislik LTd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş yaptığı açıklamada, 5 Aralık Mühendisler Günü nedeniyle  açıklama yaptı. Akkaş,   
5 Aralık tarihinin önemine dikkat çekerek, "5 Aralık hayatımızı kolaylaştıran  ve birçok alanda sorumluluk üstlenen Mühendislerin Günüdür kutlu olsun" dedi. 

Fatih Mehmet Akkaş mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mühendislik, medeniyetlerin çağdaş toplumlar seviyesine gelmesinde en önemli rolü üstlenerek, geleceğimizi inşa etmektedir. Ülkenin gelişme ve teknolojik altyapısının güçlenmesinde en önemli rolü mühendislerin, insanların her türlü ihtiyacını karşılamaya dayalı çeşitli çalışmaları ile hayatımızda olmazsa olmaz öneme sahiptir.  Mühendisliğe ve mühendise gerekli önemi göstermiş olan toplumlar yaşadıkları ülkelerin refah seviyesine de önemli ölçüde katkıda bulunmaktadırlar. Bilgi ve teknoloji üretiminde ve bunların günlük hayatta uygulanmasından sorumlu olan mühendisler yapmış oldukları çalışmalar ile yerli üretim ve teknolojinin gelişmesiyle ülkelerini her zaman daha ileriye taşımıştır, taşıyacaktır da. Dolayısıyla da böyle önemli bir misyonu üstlenebilecek kimliğe sahip olan mühendislerin, toplum içerisinde gerekli önemi görmelidirler. Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli üyelerimiz olmak üzere bütün meslektaşlarımın 5 Aralık Mühendisler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Haber: AYAKLIGASTE.COM


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum