ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN ÖZÜR DİLEDİ!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin'in önceki gün "Kayseri'deki evinde ilk kez Kayserili misafirlerimi ağırladım" notuyla paylaştığı twitin ardından gelen eleştirilere yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi, Ertekin, "Gündemi gereksiz şekilde meşgul ettiğim için kamoyundan özür dilerim" dedi.

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN ÖZÜR DİLEDİ!
27 Ağustos 2023 - 12:57 - Güncelleme: 27 Ağustos 2023 - 13:16
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin'in önceki gün "Kayseri'deki evinde ilk kez Kayserili misafirlerimi ağırladım" notuyla paylaştığı twitin ardından gelen eleştirilere yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

CEO Ertekin, "Yine de öznesi olduğum bu anlamsız polemiğe sebep olduğum için başta Memduh başkan, Hüseyin Beyhan başkan ve Mondihome Kayserispor başkanı Ali Çamlı beyden ve gündemi gereksiz şekilde meşgul ettiğim için kamoyundan özür dilerim" dedi. 



Baki Ertekin ziyaretin özellikle Kayserispor konuşulduğunu ve tahtanın açılması için büyük gayret ortaya konduğunu ifaede erek gelen tepkilere de bir anlam veremediğini söyledi.  Ertekin şu ifadelere yer verdi: 

İşte; Kayserispor'a verdiği destek ile bilinen CEO Ertekin'in  o paylaşım:

"Bu akşam Kayseri’de yaşayan siyaset ve ticaretle uğraşan bir grubun önce cep telefonlarına bir mesaj geldi ardından da mesaj içeriği ile ilgili bir twit atılmış. 

Meşhur fıkradaki gibi bunun neresini düzelteyim... Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil !"

Kısacası Pijama değil, pantolon ve t-shirt. Kamuya açık alan değil, evim. Resmi program değil, özel bir ziyaret. Elbette ayakkabı değil terlik. 

Öğrenmenin yaşı yok, bu resimden böyle anlamlar çıkarılabileceğini de öğrenmiş oldum. Bu sebeple de resimdeki kıymetli büyüklerimi böyle bir konu ile gündemde tutmamak için kendi attığım twiti sildim. İma edildiği gibi bir saygısızlık yapmayacağımı  saygısızlık yapmayı bırakın saygısızlık yapmayı düşünebilecek bir fıtratda olmadığımı beni tanıyan herkes bilir. 

Evin içinde çekilmiş bu resmi paylaşmasam bu polemiğe de fırsat vermemiş olurdum. Peki niye paylaştım? Memduh başkanımız gece gündüz yorulmadan şehrin her sorunu ile ilgilenirken Mondihome Kayserispor’un tahtasının açılması için de çalışıyor ve şehrin farklı kesimlerinden de inanılmaz bir baskı görüyor. Bu resim anlayanlar için bir mesaj olsun, diye paylaştım. Bu dörtlü niye bir araya gelir, gelirse en fazla 10 gün içinde ne olur? Büyük Mondihome Kayserispor taraftarına bir selam yollamak ve az kaldı ama bu sefer gerçekten az kaldı demek içindi.  Yine de öznesi olduğum bu anlamsız polemiğe sebep olduğum için başta Memduh başkan, Hüseyin Beyhan başkan ve Mondihome Kayserispor başkanı Ali Çamlı beyden ve gündemi gereksiz şekilde meşgul ettiğim için kamoyundan özür dilerim.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum