ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN KAYSERİ'DEKİ EVİNDE İLK KEZ MİSAFİR AĞIRLADI!

Yaklaşık 5 yıldır Erciyes Anadolu Holding CEO'su olarak görev yapan Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin Kayseri'deki evinde ilk kez Kayserili misafirlerini ağırladı. Ziyartte ağırlı olarak Kayserispor konuşulduğu tahmin ediliyor

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG CEO'SU ALPASLAN BAKİ ERTEKİN KAYSERİ'DEKİ EVİNDE İLK KEZ MİSAFİR AĞIRLADI!
25 Ağustos 2023 - 13:57 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 14:06
Yaklaşık 4 yıldır Erciyes Anadolu Holding CEO'su olarak görev yapan  Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin Kayseri'deki evinde ilk kez Kayserili misafirlerini ağırladı. 



Evini ziyaret eden değerli konuklarını sosyal medya hesabından da paylaşan  Erciyes Anadolu Holding CEO'su olarak görev yapan  Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin'in Kayseri'deki evini ziyaret eden isimler ise Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyareti Baki Ertekin birde özçekim yaptı. Ertekin ziyareti, sosyal medya hesabından yaptığı şu ifadelerle paylaştı:



"Kayseri’de bu akşam ilk kez evde misafir ağırlıyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımız sayın @baskanmemduhbyk belediyemizin genel sekreteri sayın Hüseyin Beyhan ve Mondihome Kayserispor başkanımız Ali Çamlı beyi ağırlıyorum" 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum